Canute pentru bebelusi 

Sunt 48 produse.

Gama completa de canute special concepute sa ajute bebelusul sa bea independent.

Tommee Tippee, Philips Avent, Medela, Nuk, Medela, Bebe Confort, Munchkin, Tigex, Vital baby, Nuvita, Boon si multe altele.

Toate modele sunt adaptate varstei copilului.

Canute pentru bebelusi
per pagină
Sunt 1 - 20 din 48 produse
 • Nuby Pahar Stop Picatura cu inchidere Clik It! mustiuc din silicon si manere, 270ml 6+.

  Nuby Pahar Stop Picatura cu inchidere Clik It! mustiuc din silicon...

 • Cana termica, deja consacrata, a brandului Lifeventure este acum disponibila si cu capac integrat Flip-Top, special conceput pentru aventurierii in miscare. 

  Cana termica, deja consacrata, a brandului Lifeventure este acum...

 • Nu vrem sa ne laudam, dar dispozitivele de hranire cu plasa pot face multa mizerie si sunt dificil de curatat. 

  Nu vrem sa ne laudam, dar dispozitivele de hranire cu plasa pot...

 • Un produs genial, extrem de versatil, care va pastra o bautura fierbinte, pana la 4 ore. Proiectat pentru a avea aceeasi dimensiune cu cea a unei cani mari de ceai, acest produs poate fi folosit peste tot: din Arctica, pana la terenul de golf, la serviciu, sau in parc, cu copilul. Datorita inchiderii etans, poate fi depozitat si transportat, in conditii...

  Un produs genial, extrem de versatil, care va pastra o bautura...

 • Luc et Lea Cana cu cioc si sistem anti-curgere cu manere

  Luc et Lea Cana cu cioc si sistem anti-curgere cu manere

 • Cana poate fi deschisa/inchisa foarte usor chiar si de catre copil. Canaare un capac de protectie (pentru a evita patrunderea microbilor). Canaeste fioarte usoara, are o forma ergonomica. 

  Cana poate fi deschisa/inchisa foarte usor chiar si de catre copil....

 • Sistemul incorporat ActiveFlow Venting, favorizeaza reducerea bulelor din sticla, asa incat bebelusul/copilul nu va inghiti aer, ci doar lichidCana este ideala pentru perioada de trecere de la biberon la cana

  Sistemul incorporat ActiveFlow Venting, favorizeaza reducerea...

 • Ceasca revolutionara Philips AVENT SCF784/00 il ajuta pe copilul dumneavoastra sa faca trecerea la modul de a bea ca un adult, fara murdarie. Supapa unica fara varsare este activata de buze si ii permite copilului sa bea de pe toata marginea, exact ca dintr-o cana pentru adulti.

  Ceasca revolutionara Philips AVENT SCF784/00 il ajuta pe copilul...

 • Noua cana cu gura de scurgere Philips AVENT fara BPA este prevazuta cu o supapa, cu brevetul in asteptare, care impiedica lichidul sa curga. Gura de scurgere si manerele moi ajuta copilul sa o foloseasca mai usor. Usor pentru copil, confortabil pentru tine.

  Noua cana cu gura de scurgere Philips AVENT fara BPA este prevazuta...

 • Aceasta cana cu gura de scurgere Philips AVENT este grozava atat pentru copii mici, cat si pentru parinti. Gura de scurgere din silicon face sorbirea usoara, iar cateva componente asigura curatarea usoara a cestii.

  Aceasta cana cu gura de scurgere Philips AVENT este grozava atat...

 • Ceasca izolata cu pai AVENT SCF766/00 ajuta la mentinerea bauturilor mai calde/mai reci pentru mai mult timp, astfel incat copilul sa isi poata savura mai usor bautura. Ceasca este etansa si usor de folosit de catre copiii mici in mod independent, datorita capacului sau rotativ unic.

  Ceasca izolata cu pai AVENT SCF766/00 ajuta la mentinerea...

 • Noul kit de trecere de la biberon la cana iti ajuta copilul sa treaca mai usor la folosirea unei cani. Pentru ca are manere moi, copilul tau o va putea folosi singur in timp ce bea prin tetina care ii este atat de familiara.

  Noul kit de trecere de la biberon la cana iti ajuta copilul sa...

 • Cana 3 in 1:1. biberon 240ml cu tetina din silicon si capac de protectie.

  Cana 3 in 1:1. biberon 240ml cu tetina din silicon si capac de...

 • Manerele de trecere se potrivesc la cestile Philips AVENT SCF242/00, pentru a ajuta copiii sa bea independent in fiecare etapa. Acestea au asezare automata, fiind intotdeauna aliniate cu gura. Sunt usor de montat si demontat, deci cestile pot fi utilizate cu sau fara manere.

  Manerele de trecere se potrivesc la cestile Philips AVENT...

 • Aceasta cana, premiata la expozitiile internationale, ajuta bebelusul sa invete sa tina si sa foloseasca canuta in toate cele 3 stadii de invatare.

  Aceasta cana, premiata la expozitiile internationale, ajuta...

 • Ciocul moale si manerele inclinate ajuta bebelusul sa foloseasca canuta mai usor si mai sigur.

  Ciocul moale si manerele inclinate ajuta bebelusul sa foloseasca...

 • Dezvolta capacitatea bebelusului de a bea singur din cana. Are supapa anti-curgere. Avand paiul din material moale, aceasta cana a fost creata pentru a facilita invatarea bebelusului sa bea apa tinand cana dreapta.

  Dezvolta capacitatea bebelusului de a bea singur din cana. Are...

 • Cana revolutionara Philips AVENT il ajuta pe copilul dvs. sa faca trecerea la modul de a bea ca un adult, fara murdarie. Supapa unica fara varsare este activata de buze si ii permite copilului sa bea de pe toata marginea, exact ca dintr-o cana pentru adulti.

  Cana revolutionara Philips AVENT il ajuta pe copilul dvs. sa faca...

 • Ceasca cu pai Philips AVENT SCF760/00 este o solutie pentru baut ideala pentru copilul dumneavoastra aflat in crestere. Aceasta este etansa, usor de folosit de catre copil in mod independent, datorita capacului rotativ unic, si complet dezmembrabila si curatabila.

  Ceasca cu pai Philips AVENT SCF760/00 este o solutie pentru baut...

 • Canutele AVENT au o supapa patentata, usor de folosit pentru bebelusi si anti-curgere pentru linistea dvs.

  Canutele AVENT au o supapa patentata, usor de folosit pentru...

Sunt 1 - 20 din 48 produse