Catalog produse

Activează filtre:

  Colace 

  Sunt 19 produse.

  igiena si sanatate » accesorii piscina/plaja » colace

  Colace
  Sunt 1 - 19 din 19 produse
  • Colacul SWIMTRAINER Classic Rosu - recomandat copiilor incepator-mediu,a caror greutate este cuprinsa intre 15 si 30 kg si varsta intre 2 si 6 ani.

   Colacul SWIMTRAINER Classic Rosu - recomandat copiilor...

  • Colacul SWIMTRAINER Classic furnizeaza copiilor confortul si usurinta necesare in apa in timpul tuturor etapelor de invatare a inotului, precum si placerea de a inota. Ele dau copilului baza necesara pentru a se simti bine in apa si a invata sa inoate.l

   Colacul SWIMTRAINER Classic furnizeaza copiilor confortul si...

  • Colacul SWIMTRAINER Classic furnizeaza copiilor confortul si usurinta necesare in apa in timpul tuturor etapelor de invatare a inotului, precum si placerea de a inota. Ele dau copilului baza necesara pentru a se simti bine in apa si a invata sa inoate.

   Colacul SWIMTRAINER Classic furnizeaza copiilor confortul si...

  • Colacul pentru copii Baby Float de la Jane, are pernuta gonflabila pentru cap si ham de siguranta special pentru a spori confortul copilului.

   Colacul pentru copii Baby Float de la Jane, are pernuta gonflabila...

  • Colac cu spatar si ham de siguranta special pentru a spori confortul copilului.Include o jucarie tip zornaitoare pentru a amuza copilul. Culorile intense precum si jucaria inclusa, vor face ca baia copilului sa fie un moment foarte distractiv.

   Colac cu spatar si ham de siguranta special pentru a spori...

  • Colacul nostru usureaza pentru parinti scaldatul nou-nascutului si aduce o mare placere in apa copilului. O trasatura distincta a colacilor pentru gat Babyswimmer este posibilitatea lor de utilizare de la nastere, chiar si atunci cand copilul nu este inca in masura sa tina capul.

   Colacul nostru usureaza pentru parinti scaldatul nou-nascutului si...

  • MODEL VESTA SWIMY KIDO PREMIERA MONDIALA - INOTUL INVATAT PRIN JOACA.Pentru a invata sa inoti usor si pentru a fi protejat de pericolele apei, au fost creati diversi asistenti de inot in trecut, de la aripioare, colaci si haine complicate pentru inot.Unel

   MODEL VESTA SWIMY KIDO PREMIERA MONDIALA - INOTUL INVATAT PRIN...

  • MODEL VESTA SWIMY BABYO PREMIERA MONDIALA - INOTUL INVATAT PRIN JOACA.Pentru a invata sa inoti usor si pentru a fi protejat de pericolele apei, au fost creati diversi asistenti de inot in trecut, de la aripioare, colaci si haine complicate pentru inot.Une

   MODEL VESTA SWIMY BABYO PREMIERA MONDIALA - INOTUL INVATAT PRIN...

  • Utilizare: vesta de salvare potrivita pentru orice sport nautic. Gulerul atasat vestei asigura o pozitie a copilului cu capul deasupra apei chiar in caz de inconstienta!

   Utilizare: vesta de salvare potrivita pentru orice sport nautic....

  • Cadita evolutiva Aqua este foarte usor de utilizat si de depozitat.Cadita poate fi utilizata de la 0 luni, gratie suportului interior care-i asigura o pozitie confortabila bebelusului. 

   Cadita evolutiva Aqua este foarte usor de utilizat si de...

  • Cadita gonflabila este acum mai mare si mai rezistenta! Copilul poate sta in 3 pozitii diferite, multumita separatorului inclus. Separatorul gonflabil impiedica de asemenea, copilul sa alunece. Forma ergonomica innovatoare!

   Cadita gonflabila este acum mai mare si mai rezistenta! Copilul...

  • Culoarea turcoaz ajuta la comunicare si dezvolta abilitatile psihice.Colacul de inot Babyswimmer este conceput pentru scaldatul sugarilor si copiilor sub 2 ani in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru. 

   Culoarea turcoaz ajuta la comunicare si dezvolta abilitatile...

  • 0-24 luni (greutatea 3-12 kg)Culori disponibile:Culoarea verde (cea mai obisnuita pentru ochi) are un efect relaxant.Culoare rosie stimuleaza sistemul nervos, dezvolta calitatile de lider.Culoarea galbena ajuta la activarea activitatii mentale.Baby Swimme

   0-24 luni (greutatea 3-12 kg)Culori disponibile:Culoarea verde (cea...

  • Culoarea alba inspira, ajuta, da libertate. Colacul Babyswimmer ajuta la reducerea anxietatii in timpul scaldatului copiilor in apa, ceea ce ii va ajuta in continuare sa invete sa inoate mai repede pe cont propriu.

   Culoarea alba inspira, ajuta, da libertate. Colacul Babyswimmer...

  • Culoarea verde (cea mai obisnuita pentru ochi) are un efect relaxant asupra bebelusului. O trasatura distincta a colacilor pentru gat Babyswimmer este posibilitatea lor de utilizare de la nastere, chiar si atunci cand copilul nu este inca in masura sa tina capul.

   Culoarea verde (cea mai obisnuita pentru ochi) are un efect...

  • O trasatura distincta a colacilor pentru gat Babyswimmer este posibilitatea lor de utilizare de la nastere, chiar si atunci cand copilul nu este inca in masura sa tina capul.

   O trasatura distincta a colacilor pentru gat Babyswimmer este...

  • Colacul nostru usureaza pentru parinti scaldatul nou-nascutului si aduce o mare placere in apa copilului.O trasatura distincta a colacilor pentru gat Babyswimmer este posibilitatea lor de utilizare de la nastere, chiar si atunci cand copilul nu este inca in masura sa tina capul.

   Colacul nostru usureaza pentru parinti scaldatul nou-nascutului si...

  • Colacul nostru usureaza pentru parinti scaldatul nou-nascutului si aduce o mare placere in apa copilului.

   Colacul nostru usureaza pentru parinti scaldatul nou-nascutului si...

  • Colacul Babyswimmer ajuta la reducerea anxietatii în timpul scaldatului copiilor in apa, ceea ce ii va ajuta in continuare sa invete sa inoate mai repede pe cont propriu. 

   Colacul Babyswimmer ajuta la reducerea anxietatii în timpul...

  Sunt 1 - 19 din 19 produse