Categorii

Oferte speciale

Securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, datele dumneavoastra vor fi folosite de S.C.FLAMA INVEST srl numai în scopul declarat.
 
S.C. FLAMA INVEST SRL este Operator de date personale inregistrat la ANSPDCP nr. 22351 din 02/2012.
 
Conform politicii de confidentialitate a datelor site-ului www.bebikut.ro  nu punem la dispozitie, nu vindem, nu inchiriem, nu distribuim si nu transferam datele personale unor terte parti pentru interese de marketing sau pentru alt scop fara consimtamantul explicit prealabil al posesorilor datelor.
S.C. FLAMA INVEST s.r.l. este singura detinatoare a informatiilor colectate pe site-ul www.bebikut.ro
 
Informatiile colectate pot fi urmatoarele:
Numele si prenumele, adresa de livrare, date de facturare, numar de telefon, adresa de e-mail.
Informatiile referitoare la cartile de credit (in cazul platilor cu card) nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru!

Datele personale ale clientilor site-ului www.bebikut.ro  vor putea fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Www.bebikut.ro / SC FLAMA INVEST srl, garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.  

Datele cu caracter personal preluate de catre S.C.FLAMA INVEST S.R.L. prin intermediu site-ului www.bebikut.ro  sunt prelucrate si folosite cu urmatoarele scopuri:

-           Procesarea comenzilor (confirmarea, facturarea si livrarea acestora);

-           Imbunatatirea si personalizarea serviciilor oferite clientilor;

-           Expedierea de newsletter cu informatii despre promotii, concursuri si noutati;

-           Publicarea pe site a castigatorilor concursurilor organizate de www.bebikut.ro.

 
Furnizarea datelor personale catre S.C.FLAMA INVEST S.R.L. nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date printr-un email trimis la contact@bebikut.ro.