Categorii

Urmareste comanda Urgent Cargus

Bebikut.ro magazin on-line dedicat gravidelor, mamicilor si bebicilor.

Misiunea noastra este sa va facem ziua mai usoara si mai frumoasa alaturi de bebelusul Dvs.

Cum reusim asta? oferindu-va cele mai utile produse, din branduri de top, la preturi corecte si cu recomandare de specialitate. Gamele noastre de produse sunt permanent in schimbare in functie de noile tendinte, de noile importuri si de cererea clientilor nostri.

SC Flama Invest SRL a fost infiintata in anul 2003 de catre doi parinti tineri si dornici sa impartaseasca din experienta lor altor parinti. Flama Invest, prin intermediul Bebikut.ro, doreste sa aduca plus-valoare clientilor de comert electronic romanesc prin oferirea de servicii si produse utile si de calitate. Bebikut.ro inoveaza permanent gama de produse si servicii din dorinta de a oferi beneficii atat clientilor fideli cat si celor noi care cauta un loc de unde sa primeasca tot ceea ce isi doresc si gasesc un site captivant unde au o experienta suprinzator de placuta.

Mai nou, Bebikut.ro dispune de un design responsive care presupune ajustare sa pentru ecranul fiecarui utilizator, indiferent de device-ul folosit (PC, tableta sau smartphone) aceasta pentru cea mai buna experienta de navigare posibila. Homepage-ul siteului este dinamic. Vizitatorii nostri sunt intampinati cu noile oferte special sau cu ultimele aparitii, cu produse similare celor vizitate sau update-uri din social media.

Cele mai multe categorii si produse sunt dedicate evident bebelusilor si copiilor. Intr- o singura vizita in magazinul Bebikut.ro puteti alcatui necesarul pentru nou nascut si evident al camerei unde va fi instalat. Tot aici puteti gasi cea mai completa gama de produse dedicate alimentatiei (lapte praf,cereale, produse pentru diversificare) dar si jucarii de interior si exterior.

Pe langa extinsele game de produse adresate bebelusilor si copiilor mici, Bebikut.ro cuprinde categorii dedicate exclusiv viitoarelor mamici (gravidutelor), proaspetelor mamici si nu in ultimul rand, taticilor.

O categorie foarte mare din magazin este dedicata cadourilor pentru diverse aniversari. Astfel, pe site-ul Bebikut.ro puteti gasi cadoul potivit pentru nasterea bebelusului, pentru botez sau pentru aniversarea primului anisor din viata. Cu ajutorul consilierilor nostri puteti sa alcatuiti un cadou surpriza, personalizat, dupa propriul dumneavoastra gust si evident buget. Totul va fi ambalat si livrat in cel mai scurt timp la locul specificat.

Pe site-ul Bebikut.ro beneficiati de consultanta gratuita din partea noastra indiferent de situatie.

Consilierii de vanzari Bebikut.ro sunt persoane competente, cu vasta experienta in vanzarea de puericultura mica si mare si, de asemenea, trainuite in domeniul alimentatiei bebelusilor.


mama si bebe