Categorii

Urmareste comanda Urgent Cargus

Termeni si conditii

Inainte de a plasa o comanda pe site-ul www.bebikut.ro va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inscrise pe site. Comandarea pe acest site implica acceptarea acestora din partea clientilor.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale prevederilor specificate fara o alta notificare. Putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe activitatea site-ului fara notificari prealabile.
In cazul in care se fac referiri la informatii, poze, preturi etc de pe alte site-uri, nu garantam si/sau confirmam sub nicio forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri.

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului www.bebikut.ro (texte, imagini, grafica etc) este proprietatea S.C. FLAMA INVEST SRL si a furnizorilor sai si este protejat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste de catre organele competente conform legislatiei in vigoare.
 
Responsabilitatea privind prezentarea produselor pe site:
www.bebikut.ro nu garanteaza ca descrierea produselor este lipsita de erori, actualizata sau ca este completa.
www.bebikut.ro nu va putea fi facut responsabil in cazul unor neconcordante sau lipsuri referitoare la produse si orice alte aspecte privind aceste produse.
Imaginile prezentate pe site au caracter exemplificativ!
Produsele pot sa difere fata de imaginile prezentate pe site din punct de vedere al culorii, aspectului etc, in functie de browser-ul si performantele monitorului fiecarui client. SC FLAMA INVEST srl isi rezerva dreptul de a schimba disponibilitatea produselor si caracteristicilor acestora.

Stocul
Stocurile de produse afisate pe site pot sa difere in anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta exclusiv telefonic. Confirmarea de comanda primita prin e-mail nu ofera nici un fel de garantie in privinta rezervarii produselor sau a stocului si nu are valoare fiscala.

Pretul
Preturile prezentate pe www.bebikut.ro  includ TVA.
Preturile afisate nu includ costurile de transport. Pretul pe care il veti avea de platit la livrarea produselor este cel comunicat la confirmarea ferma a comenzii (telefonic sau prin email).
Produsele prezentate in promotii sunt valabile in limita stocului disponibil.
Modificarea preturilor produselor pe www.bebikut.ro se poate face oricand, in functie de modificarile de pret comunicate de catre furnizori sau in functie de strategia de pret a SC FLAMA INVEST srl. Acest lucru se face fara o instiintare prealabila.

Factura fiscala
Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

Promotii si concursuri
Flama Invest Srl stabileste regulamentele pentru promotiile si concursurile pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor Cumparatorilor numai prin intermediul site-ului www.bebikut.ro. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site si care sunt inregistrate de catre Vanzator in perioada de timp specificata in regulament in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Deoarece nu putem garanta disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie aceasta se poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Nu exista comanda minima pentru magazinul on-line www.bebikut.ro.
Comenzile cu o valoare de peste 200 ron vor fi livrate gratuit in Bucuresti.
Costul transportului in Bucuresti, pentru comenzile a caror valoare este sub 200 ron, este de 15 ron.
Comenzile cu o valoare de peste 300 ron vor fi livrate gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei.
Costul transportului comenzilor din provincie care nu depasesc 300 ron este de 25 ron.
(vezi transport si livrare).

Returnarea produselor:
Produsele achizitionate la distanta (telefonic/on-line) pot fi returnate conform art. 9 din OUG 34/2014.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau de la incheierea contractului. Produsele trebuie sa nu prezinte urme de uzura sau deteriorare, trebuie sa fie insotite de toate accesoriile, si de toate documentele impreuna cu care au fost livrate.

Notificarea se va face in scris la adresa de email contact@bebikut.ro continand urmatoarele date:
- denumire produs,
- data livrarii,
- numele si adresa cumparatorului. 

Se va avea in vedere faptul ca anumite produse nu se pot returna. Acestea sunt: (in mod speciale produsele alimentare) pentru ca se pot degrada/deteriora rapid in conditiile in care nu sunt respectate conditiile transportului sau pastrarii lor, sau  anumite produse de uz intim (tampoane san, absorbante, chiloti, centuri, irigatoare, sonde  etc. ), prin natura lor sunt nereturnabile (pompe san, sisteme de hranire, biberoane, suzete, tetine, canute, jucarii dentitie, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale) care nu au ambalajul intact/nedeteriorat, acestea nu se vor putea returna, respectand exceptia prevazuta de art.16 din OUG 34/2014. 

ATENTIE: Rambursarea contravalorii produselor returnate se face doar dupa verificarea si confirmarea de catre vanzator a starii produselor, a prezentei tuturor accesoriilor produselor si a documentelor care au insotit produsul, in maxim 14 zile de la data inregistrarii returului.

Garantia produselor:
Garantia produselor electronice este in conformitate cu legea romana in vigoare conform legii 449/2003.
Certificatele de garantie sunt emise de catre importatorii produselor si completate de SC FLAMA INVEST SRL cu stampila, semnatura operatorului si data cumpararii produsului.
Clientul trebuie sa pastreze factura care contine aparatul, certificatul de garantie si dovada achitarii facturii (bon fiscal/chitanta fiscala) pentru a beneficia de garantie.
In maxim 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul sesizarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita returnarea produsului/produselor, in ambalajul original si impreuna cu documentele originale. In acest caz, se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau (daca acest lucru nu este posibil) clientul va primi inapoi suma platita pentru acel produs.
Aparatele se livreaza cu carte tehnica, traducere in limba romana si accesorii (daca sunt mentionate in descrierea aparatului). In cutia originala a produselor exista lista cu service-urile autorizate pentru cazul in care produsul se  defecteaza si nu mai este in garantie.
Nu se poate invoca garantia produsului in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a acestuia.
Cititi manualul de utilizare (care insoteste produsul) inainte de folosire a produsului electric/electronic!

Produsele fast moving (laptele praf, suplimentii alimentari, uleiurile, cerealele, produsele cosmetice, etc) au data expirarii imprimata pe ambalaj sau este mentionata (grafic) durata de valabilitate a produsului din momentul deschiderii produsului.

Toata responsabilitatea asupra defectiunilor aparute pe perioada garantiei revine in sarcina importatorului produsului!