Categorii

Urmareste comanda Urgent Cargus

Transportul si livrarea comenzilor de pe site-ul www.bebikut.ro

In functie de zona si ziua in care se face livrarea produselor comandate, www.bebikut.ro livreaza prin Curier Rapid.
-   Coletele vor fi sigilate.
-   Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac de catre client in momentul livrarii, se intocmeste un proces verbal de constatare, in prezenta reprezentantului firmei de curierat, prin care se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

-  Coletele pot fi livrate la adresa de facturare sau la alta adresa mentionata de catre client (acasa sau la birou). In acest caz adresa va fi specificata in sectiunea "adresa de livrare" si va fi insotita de numele, prenumele si numarul de telefon al persoanei care va primi comanda.

Costul de transport:
-  Comenzile cu o valoare mai mare de 300 lei (TVA inclus) vor fi livrate gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei, in limita a 10Kg.
Costul transportului pentru comenzile din provincie a caror valoare nu depaseste 300 lei este de 25 lei.
Nu se percepe taxa pentru kilometri suplimentari (in cazul in care livrarea se face in afara oraselor).
In cazul in care greutatea comenzii este mai mare de 10Kg se percepe o taxa de extra-greutate de 10 lei, TVA inclus, respectiv 20 lei, TVA inclus, daca greutatea aceasteia depaseste 20Kg. Si proportional cu greutatea produselor.

In Bucuresti, pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 lei (TVA inclus) livrarea este gratuita, in limita a 10Kg.
Pentru comenzi cu valori mai mici de 200 lei (TVA inclus) taxa de transport este de 15 lei.
In cazul in care greutatea comenzii este mai mare de 10Kg se percepe o taxa de extra-greutate de 10lei, TVA inclus, respectiv 20 de lei, TVA inclus, daca greutatea aceasteia depaseste 20Kg.

In magazinul on-line Bebikut.ro nu exista comanda minima!
Se livreaza orice produs, indiferent de valoarea lui, daca acesta este confirmat ca fiind pe stoc.

Livrarea comenzilor se poate efectua in aceeasi zi sau in maxim 3-5 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produselor si achizitia lor de la furnizori. Alti factori care pot influenta timpul de livrare sunt: sfarsitul de saptamana, conditiile meteo, sarbatorile legale, programul firmei de curierat etc.
Data aproximativa a livrarii va fi comunicata clientului in momentul confirmarii telefonice a comenzii.