Categorii

Oferte speciale

Lista produselor producatorului Baby Einstein

Sunt 1 - 11 din 11 produse
 • Bebelusul va experimenta o veritabila aventura in safari alaturi de animalele jucause din tunelul aventurii.Salteluta tunel ofera un spatiu de joaca creativ, incapator si confortabil in toate etapele de crestere alebebelusului. 

  Bebelusul va experimenta o veritabila aventura in safari alaturi de...

  289,81 lei
 • Copiii vor fi absolut incantati de aceasta masuta interactiva care ii va ajuta sa intre intr-o lume muzicala fascinanta! Mini-pianul de pe masuta are 2 modalitati de functionare “ fie ca un pian de jucarie, care scoate sunete diferite, cand este actionat

  Copiii vor fi absolut incantati de aceasta masuta interactiva care...

  372,69 lei
 • Luminile, melodiile si jucariile distractive transforma aceasta salteluta de joaca intr-o experienta tropicala!Cu salteluta Experienta in Recif, cei mici se bucura de confort, lumini jucause si melodii clasice care ii distreaza si ii incurajeaza sa se joa

  Luminile, melodiile si jucariile distractive transforma aceasta...

  352,49 lei
 • Salteluta de activitati Omida si Tunelul Veseliei ofera modalitati antrenante de joaca si de dezvoltare, inca din primele luni de viata. Omida pozitionata la picioarele bebelusului il va incanta cu melodii clasice si cu sunete vesele, activate prin miscare (sau activate de catre parinte).

  Salteluta de activitati Omida si Tunelul Veseliei ofera modalitati...

  261,59 lei
 • Acest balansoar colorat il va mentine pe bebelus ocupat si il va linisti in momentele in care este mai agitat. Vibratiile linistitoare, melodiile clasice si sunetele din natura vor intregi distractia micutului tau!

  Acest balansoar colorat il va mentine pe bebelus ocupat si il va...

  362,59 lei
 • Carticica contine patru pagini minunante, cu imagini care reflecta scene vesele si care fosnaie, spre surprinderea celui mic, avand de asemenea un sistem util de prindere – care permite agatarea ei la carucior, scoica auto, sau la alete echipamente destinate plimbarii.

  Carticica contine patru pagini minunante, cu imagini care reflecta...

  39,39 lei
 • Centrul de activitati Neighborhood Friends Special Edition are 4 zone de joaca, fiecare cu multiple activitati distractive si creative! Bebelusul se va distra si va invata cum sa se coordoneze, sa se autodescopere, sa-si antreneze muschii si sa-si gestioneze atentia.

  Centrul de activitati Neighborhood Friends Special Edition are 4...

  554,49 lei
 • In primele luni de viata salteluta de activitati contribuie activ la stimularea vizuala si tactila a bebelusului, gratie culorilor, a texturilor si a formelor special concepute in acest sens.

  In primele luni de viata salteluta de activitati contribuie activ...

  342,39 lei
 • Materialul moale si confortabil, melodiile si jucariile distractive vor face din  pernita Rhythm of the Reef compania perfecta pentru bebelus.

  Materialul moale si confortabil, melodiile si jucariile distractive...

  160,59 lei
 • Gratie jucariilor cu forme, culori si texturi diferite micutul va invata despre relatia cauza-efect, iar steluta muzicala (care poate fi activata de miscarile bebelusului) il va ajuta sa se coordoneze in gesturi.

  Gratie jucariilor cu forme, culori si texturi diferite micutul va...

  382,79 lei
 • Aceasta jucarie interactiva ofera nenumarate ore de distractie pana si celor mai energici bebelusi! Jucaria multisenzoriala poate insoti bebelusul in orice excursie, gratie manerului care-i confera portabilitate maxima.

  Aceasta jucarie interactiva ofera nenumarate ore de distractie pana...

  99,16 lei
Sunt 1 - 11 din 11 produse