Categorii

Oferte speciale

Lista produselor producatorului Bioderma

Sunt 1 - 10 din 10 produse
 • Tratamentul protejeaza pielea cu o baza de ingredienti dermatologici activi, bogati in acizi grasi care ajuta la refacerea epidermului uscat si contribuie la retinerea apei necesare hidratarii pielii.

  Tratamentul protejeaza pielea cu o baza de ingredienti...

 • Crema solara SPF 50+, cu filtru mineral 100%, protectie si toleranta foarte înalta pentru pielea sensibila si fragila a copiilor.

  Crema solara SPF 50+, cu filtru mineral 100%, protectie si...

 • Gel spumant, delicat, fara detergenti, cu toleranta ridicata pentru pielea sensibila a bebelusilor si a copiilor. 

  Gel spumant, delicat, fara detergenti, cu toleranta ridicata pentru...

 • Special formulat in acord cu Angajamentul pentru Siguranta Dermatologica ABCDerm, Uleiul de corp ABCDerm hidrateaza, calmeaza si catifeleaza delicat pielea bebelusilor si a copiilor.

  Special formulat in acord cu Angajamentul pentru Siguranta...

 • Ajuta la eliminarea scuamelor din dermatita seboreica a sugarului. Ingrijire kerato-reglatoare si hidratare intensa ce ajuta la eliminarea scuamelor din dermatita seboreica a sugarului, denumite si "cruste de lapte". 

  Ajuta la eliminarea scuamelor din dermatita seboreica a sugarului....

 • Tratament pentru prevenirea iritatiei cauzate de scutec. Special formulata in conformitate cu Angajamentul pentru Siguranta Dermatologica ABCDerm, ABCDerm Change preventiv protejeaza si previne iritatia cauzata de scutec.

  Tratament pentru prevenirea iritatiei cauzate de scutec. Special...

 • Lapte hidratant cu toleranta excelenta pentru pielea sensibila si delicata a bebelusilor si a copiilor. Laptele hidratant ABCDerm are un pH fiziologic ce respecta pielea sensibila a bebelusilor.

  Lapte hidratant cu toleranta excelenta pentru pielea sensibila si...

 • Special formulata in conformitate cu Angajamentul pentru Siguranta Dermatologica ABDerm, ABCDerm Peri-oral calmeaza, vindeca si purifica epidermul iritat din jurul gurii bebelusilor si copiilor.

  Special formulata in conformitate cu Angajamentul pentru Siguranta...

 • Sampon pentru pielea delicata a copiilor. Sampon cu grad inalt de siguranta si toleranta pentru parul delicat si fragil al copilului. 

  Sampon pentru pielea delicata a copiilor. Sampon cu grad inalt de...

 • Gel spumant, delicat, fara detergenti, cu toleranta ridicata pentru pielea sensibila a bebelusilor si a copiilor. Curata delicat Se poate folosi atat pentru fata, cat si pentru corp Hipoalergen. Toleranta excelent

  Gel spumant, delicat, fara detergenti, cu toleranta ridicata pentru...

Sunt 1 - 10 din 10 produse