Categorii

Oferte speciale

Lista produselor producatorului Concord

Sunt 1 - 16 din 16 produse
 • Sistemul Isofix ancoreaza baza direct in punctele de conexiune Isofix ale autovehiculului; Scoica se fixeaza pe baza printr-un simplu clic; 

  Sistemul Isofix ancoreaza baza direct in punctele de conexiune...

 • Designul sau excepțional oferint de lemn artizanal si aluminiu balansoarul Rio se potriveste perfect in orice mediu de viata modern. Exista trei pozitii diferite de relaxare si inclinare, care pot fi ajustate in functie de nivelul de activitate al copilului.

  Designul sau excepțional oferint de lemn artizanal si aluminiu...

 • Este simplu de instalat in masina si in acelasi timp este simplu de instalat scaunul in aceasta baza, oferind confort sporit parintilor si siguranta sporita copilului.

  Este simplu de instalat in masina si in acelasi timp este simplu de...

 • Sistemul Neo Travel Sleep de la Concord este un sistem complet format din carucior sport, landou omologat auto si scaun auto tip scoica. Landoul si scaunul se pot utiliza atat in masina, fixandu-se cu centurile de siguranta ale masinii, cat si pe carucior, fixarea in acest caz realizandu-se extrem de simplu cu ajutorul sistemului de prindere Pro Fix,...

  Sistemul Neo Travel Sleep de la Concord este un sistem complet...

 • Compact si confortabil, astfel este caruciorul sport pentru copii Concord Quix Plus. Este un carucior innovativ, fiind primul carucior care combina doua extreme: este ingust si foarte usor manevrabil chiar si in cele mai inguste locuri, dar ofera in acelasi timp spatiu suficient pentru copil, fiind foarte confortabil.

  Compact si confortabil, astfel este caruciorul sport pentru copii...

 • Protectie sporita oferita copiilor: este conceput avand ca model casca biciclistilor, fiind cunoscut faptul ca aceasta casca ofera protectie sporita capului.

  Protectie sporita oferita copiilor: este conceput avand ca model...

 • Scaunul auto Concord Reverso Plus impresioneaza prin design si siguranta, fiind un scaun auto care respecta in totalitate noua norma de siguranta i-Size cat si importantului Testul Plus. Testul Plus este un test suplimentar efectuat pe scaunele proiectate pentru piața suedeză si se refera la fortele care actioneaza asupra gaturlui si capului copilul in...

  Scaunul auto Concord Reverso Plus impresioneaza prin design si...

 • Scaunul auto pentru copii Absorber XT de la Concord este echipat cu sistem isofix si este prevazut in partile laterale cu un strat dublu de material absorbant al socurilor in caz de impact, ceea ce il face unul dintre cele mai sigure scaune auto existente  pe piata, pentru grupa 1 (9 – 18 kg).

  Scaunul auto pentru copii Absorber XT de la Concord este echipat cu...

 • Acest nou model, fata de modelul anterior, este echipat in partile laterale cu un strat triplu absorbant al socurilor pentru sporirea protectiei in caz de impact, ghidaj de fixare a centurii de siguranta imbunatatit, design ergonomic imbunatatit al intregului scaun, inclusiv a tetierei, sezut mai moale si mai confortabil pentru copil.

  Acest nou model, fata de modelul anterior, este echipat in partile...

 • Scaunul auto pentru copii cu sistem Isofix Transformer T de la Concord are un design deosebit special creeat pentru sporirea protectiei copilului. Printr-o simpla apasare a unui buton, scaunul Transformer T se ajusteaza atat pe inaltime cat si pe latime, acest lucru realizandu-se cu ajutorul unui piston pneumatic.

  Scaunul auto pentru copii cu sistem Isofix Transformer T de la...

 • Transformer XT cel mai nou si mai complet scaun auto pentru copii pentru grupa II/III de la Concord, avand spatarul reglabil, copilul putandu-se relaxa si dormi intr-o pozitie si mai confortabila.

  Transformer XT cel mai nou si mai complet scaun auto pentru copii...

 • Scaunul auto Transformer XT Pro are spatar reglabil special pentru asigurarea unei pozitii cat mai confortabile pentru copil si forma futurista, special conceput pentru a oferi protectie maxima copilului.

  Scaunul auto Transformer XT Pro are spatar reglabil special pentru...

 • Scaunul auto cu sistem Isofix Transformer X Bag este noul model de la Concord, premiat si apreciat ca urmare a sigurantei si confortului oferite. Acest nou model de scaun auto este echipat in partile laterale cu un strat triplu protector pentru sporirea protectiei in caz de impact, ghidaj de fixare a centurii de siguranta imbunatatit.

  Scaunul auto cu sistem Isofix Transformer X Bag este noul model de...

 • Scaunul auto pentru copii Ultimax Isofix este ultima generatie de scaune auto gandite si testate de catre Concord in Germania: un scaun auto, mai multe posibilitati de utilizare, care ofera siguranta sporita copilului de la nastere si pana cand acesta are aproximativ 4 ani.

  Scaunul auto pentru copii Ultimax Isofix este ultima generatie de...

 • Ultima generatie de scaune auto din gama Ultimax, respectiv Ultimax 3 a fost imbunatatit fata de versiunile anterioare ca urmare a feedback-ului primit de la parinti si specialisti, astfel scaunul are acum 3 pozitii de inclinare ale spatarului atunci cand este cu fata la directia de mers si 3 pozitii cand este cu spatele la directia de mers. 

  Ultima generatie de scaune auto din gama Ultimax, respectiv Ultimax...

 • Scaunul auto Concord Reverso Plus impresioneaza prin design si siguranta, fiind un scaun auto care respecta in totalitate noua norma de siguranta i-Size cat si importantului Testul Plus. Testul Plus este un test suplimentar efectuat pe scaunele proiectate pentru piața suedeză si se refera la fortele care actioneaza asupra gaturlui si capului copilul in...

  Scaunul auto Concord Reverso Plus impresioneaza prin design si...

Sunt 1 - 16 din 16 produse