Categorii

Oferte speciale

Lista produselor producatorului Fisher Price

per pagină
Sunt 1 - 20 din 98 produse
 • Antepremergatorul aruncator cu bile de la Fisher-Price rasplateste plimbareacu distractie si muzica in ritm de beat bop si cu actiunea de aruncare a bilelor !

  Antepremergatorul aruncator cu bile de la Fisher-Price rasplateste...

 • Caruciorul pentru papusi de la Fisher Price ii ajuta pe cei mici sa invete primii pasi. Ajuta copilul sa invete din experientele zilnice.

  Caruciorul pentru papusi de la Fisher Price ii ajuta pe cei mici sa...

 • Antepremergatorul Elefant de la Fisher-Price arunca trei bile prin trompa elefantului pe masura se copilul il impinge.

  Antepremergatorul Elefant de la Fisher-Price arunca trei bile prin...

 • Antepremergatorul Locomotiva Thomas cu bile si maner de la Fisher-Price este o jucarie ce-l ajuta pe copil sa-si exerseze mersul. Manerul poate fi detasat iar copilul se poate juca cu Locomotiva Thomas.

  Antepremergatorul Locomotiva Thomas cu bile si maner de la...

 • Antepremergatorul muzical leut de la Fisher-Price ii atrage pe cei mici cu lumini si muzica. Copilasul are la dispozitie 8 activitati diferite pentru distractie. Atras de jucariile diverse copilul isi perfectioneaza mersul in fiecare zi.

  Antepremergatorul muzical leut de la Fisher-Price ii atrage pe cei...

 • Balansoarul Fisher-Price 2 in 1 Infant to Todler Rainforest Friends este un model versatilce poate fi utilizat de la nastere pana cand copilul ajunge la greutatea de 18kg.

  Balansoarul Fisher-Price 2 in 1 Infant to Todler Rainforest Friends...

 • Este un model versatil care poate fi utilizat si mai tarziu cand copilul creste. Bara cu jucarii incurajeaza dezvoltarea motorie. Usor de folosit - Super compact!

  Este un model versatil care poate fi utilizat si mai tarziu cand...

 • Balansoarul Fisher-Price 2 in 1 Infant to Todler Pink este un model destinat micilor Printese. Balansoarul este un model versatil ce poate fi utilizat de la nastere pana cand copilul ajungela greutatea de 18kg.

  Balansoarul Fisher-Price 2 in 1 Infant to Todler Pink este un model...

 • Balansoarul 2 in 1 Newborn to Toddler Rainforest Friends de la Fisher-Price este un model versatil ce poate fi utilizat si mai tarziu cand copilul creste, putand fi utilizat de copii cugreutatea de pana la 18 kg. 

  Balansoarul 2 in 1 Newborn to Toddler Rainforest Friends de la...

 • Balansoarul Baby's Bouncer de la Fisher Price vine cu o bara cu jucarii atasata si cu un modul de vibratii pentru a-i asigura bebelusului liniste si distractie intr-un singur produs.

  Balansoarul Baby's Bouncer de la Fisher Price vine cu o bara cu...

 • Balansoarul Discover n Grow de la Fisher Price are modul de vibratii, muzica si doua brate cu jucarii pentru a-i asigura bebelusului liniste si distractie intr-un singur produs.

  Balansoarul Discover n Grow de la Fisher Price are modul de...

 • Balansoarul Fisher-Price Rainforest Deluxe aduce in lumea bebelusului un coltisor din jungla. O maimuta intr-un copac, o broscuta de dupa o frunza si un papagal dragut se joaca impreuna in jurul unei cascade stralucitoare. 

  Balansoarul Fisher-Price Rainforest Deluxe aduce in lumea...

 • Balansoarul portabil Newborn to Toddler de la Fisher-Price este un model nou cu un design modern ce poate fi utilizat de la nastere si pana cand copilul ajunge la greutatea de 18 kg. Balansoarul este dotat cu o bara cu jucarii ce va incuraja dezvoltarea motorie.

  Balansoarul portabil Newborn to Toddler de la Fisher-Price este un...

 • Balansoarul portabil Rainforest Friends de la Fisher-Price are o bara cu jucarii plina de surprize care tine bebelusul ocupat. 

  Balansoarul portabil Rainforest Friends de la Fisher-Price are o...

 • Balansoarul Rainforest Friends Comfort Curve de la Fisher Price este un model modern cu vibratii relaxante, scaun comfortabil si bara cu jucarii.

  Balansoarul Rainforest Friends Comfort Curve de la Fisher Price...

 • Balansoarul Rainforest Friends de la Fisher Price vine cu o bara cu jucarii atasata si cu un modul de vibratii pentru a-i asigura bebelusului liniste si distractie intr-un singur produs.

  Balansoarul Rainforest Friends de la Fisher Price vine cu o bara cu...

 • Broasca testoasa cu roti de la Fisher-Price, permite 2 moduri de joaca pentru etape de crestere diferite.

  Broasca testoasa cu roti de la Fisher-Price, permite 2 moduri de...

 • Broasca testoasa cu sunete de la Fisher Price ajuta copilul sa descopere legatura dintre cauza si efect. Cand este apasat butonul de pe carapace testoasa scoate capul, misca din codita si se deplaseaza.

  Broasca testoasa cu sunete de la Fisher Price ajuta copilul sa...

 • Caruselul 2 in 1 Deluxe de la Fisher-Price poate fi folosit atat atasat la patut cat si asezat pe podea sau in alt loc unde bebe vrea sa se distreze.

  Caruselul 2 in 1 Deluxe de la Fisher-Price poate fi folosit atat...

 • Caruselul 3 in 1 Rainforest Friends de la Fisher-Price poate fi folosit atasat la patut, atasat la caruciorul copilului sau ca jucarie muzicala cand copilul mai creste.

  Caruselul 3 in 1 Rainforest Friends de la Fisher-Price poate fi...

Sunt 1 - 20 din 98 produse