Categorii

Oferte speciale

Lista produselor producatorului Jane

per pagină
Sunt 1 - 20 din 70 produse
 • Aparatoare pliabila si extensibila care poate fi adaptata la paturi pentru adulti. Este utila atunci cand copilul este destul de mare si doarme in patul sau. Cu aceasta aparatoare plianta evitati caderea copilului din pat.

  Aparatoare pliabila si extensibila care poate fi adaptata la paturi...

 • Multumita sistemului ingenios de rabatare, aparatoarea pentru pat de la Jane este foarte utila atat pentru paturi cu saltea ingropata cat si pentru paturi cu salteaua la suprafata. Este utila atunci cand copilul este destul de mare si doarme in patul sau. Cu aceasta aparatoare plianta evitati caderea copilului din pat.

  Multumita sistemului ingenios de rabatare, aparatoarea pentru pat...

 • Aparatoare pentru pat extrem de eficienta multumita faptului ca este compacta. Cu aceasta aparatoare de pat evitati caderea copilului din pat, cand deja copilul este destul de mare si nu mai doarme in patut.

  Aparatoare pentru pat extrem de eficienta multumita faptului ca...

 • Este utila atunci cand copilul este destul de mare si doarme in patul sau. Cu aceasta aparatoare plianta evitati caderea copilului din pat.

  Este utila atunci cand copilul este destul de mare si doarme in...

 • Cu aceasta aparatoare plianta evitati caderea copilului din pat.

  Cu aceasta aparatoare plianta evitati caderea copilului din pat.

 • Balansoar pentru copii pliabil cu structura din aluminium 100%. Super lejer si confortabil pentru copilul Dvs. Balansoarul pentru copii are greutatea de doar 2,9 kg !

  Balansoar pentru copii pliabil cu structura din aluminium 100%....

 • Balansoarul Nana de la Jane poate fi utilizat de la nastere pana cand copilul are aproximativ 18 kg. Este prevazut cu un sistem de vibratii si muzica pentru linistirea copilului.

  Balansoarul Nana de la Jane poate fi utilizat de la nastere pana...

 • Cadita gonflabila este acum mai mare si mai rezistenta! Copilul poate sta in 3 pozitii diferite, multumita separatorului inclus. Separatorul gonflabil impiedica de asemenea, copilul sa alunece. Forma ergonomica innovatoare!

  Cadita gonflabila este acum mai mare si mai rezistenta! Copilul...

 • Cadita gonflabila este acum mai mare si mai rezistenta! Copilul poate sta in 4 pozitii diferite, multumita separatorului inclus. Separatorul gonflabil impiedica de asemenea, copilul sa alunece.Forma ergonomica innovatoare! 

  Cadita gonflabila este acum mai mare si mai rezistenta! Copilul...

 • Caruciorul Trider Reverse este un carucior sport cu 3 roti, cu un design extrem de simplu, dar care multumita detaliilor si multitudinii functiilor, se adapteaza perfect nevoilor parintilor mobili. Este foarte confortabil pentru copil, putand fi utilizat o perioada indelungata de timp.

  Caruciorul Trider Reverse este un carucior sport cu 3 roti, cu un...

 • Pornind de la structura si facilitatile oferite de catre caruciorul Epic, sistemul 3 in 1 Crosswalk Matrix Light de la Jane este format din carucior sport de teren Crosswalk si landou omologat auto transformabil in scaun auto pentru bebelsi Matrix Light.

  Pornind de la structura si facilitatile oferite de catre caruciorul...

 • Sistem 3 in 1 de la Jane format din carucior sport Epic si landou omologat auto transformabil in scaun auto pentru bebelsi Matrix Light. Idei innovative marca Jane, acest sistem complet 3 in 1 care include doar doua piese are toate atuurile pentru a fi unic si deosebit pe piata.

  Sistem 3 in 1 de la Jane format din carucior sport Epic si landou...

 • Jane prezinta noul carucior sport Muum, un nou concept de carucior care combina noul trend in design, cu ultimele noutati in ceea ce priveste siguranta si confortul pentru copil si pentru parinti. Muum este un carucior versatil, usor, compact si usor de manevrat, special creeat pentru copil si parinti, pentru a savura fiecare moment. 

  Jane prezinta noul carucior sport Muum, un nou concept de carucior...

 • Caruciorul Trider Reverse este un carucior sport cu 3 roti, cu un design extrem de simplu, dar care multumita detaliilor si multitudinii functiilor, se adapteaza perfect nevoilor parintilor mobili. Este foarte confortabil pentru copil, putand fi utilizat o perioada indelungata de timp.

  Caruciorul Trider Reverse este un carucior sport cu 3 roti, cu un...

 • Sistemul Muum Matrix Light este un set complet format din carucior sport Muum, landou si scaun auto Matrix Light. Avantajul maxim in comparatie cu alte sisteme, il reprezinta faptul ca Muum Matrix Light este un sistem 3 in 1, dar cu doar doua piese: carucior sport Muum si landou cu spatiu generos, transformabil in scaun auto, Matrix Light. 

  Sistemul Muum Matrix Light este un set complet format din carucior...

 • Sportiv, compact si dinamic. Asa s-ar putea caracteriza pe scurt noul carucior sport Epic de la Jane. Este un carucior ideal pentru mediul urban si totusi are la baza un carucior de teren. De altfel, pe aceasta combinatie dintre carucior de oras si carucior pentru tern accidentat se bazeaza succesul acestui nou carucior.

  Sportiv, compact si dinamic. Asa s-ar putea caracteriza pe scurt...

 • Multumita rotilor cu dimensiuni sporite, caruciorul sport Jane Nanuq este extrem de usor manevrabil atat pe teren plan cat si pe teren accidentat.

  Multumita rotilor cu dimensiuni sporite, caruciorul sport Jane...

 • Colacul pentru copii Baby Float de la Jane, are pernuta gonflabila pentru cap si ham de siguranta special pentru a spori confortul copilului.

  Colacul pentru copii Baby Float de la Jane, are pernuta gonflabila...

 • Colac cu spatar si ham de siguranta special pentru a spori confortul copilului.Include o jucarie tip zornaitoare pentru a amuza copilul. Culorile intense precum si jucaria inclusa, vor face ca baia copilului sa fie un moment foarte distractiv.

  Colac cu spatar si ham de siguranta special pentru a spori...

Sunt 1 - 20 din 70 produse