Categorii

Oferte speciale

Lista produselor producatorului Medela

De aproape 50 de ani, compania elvetiana Medela observa si invata de la cei care stiu mai bine: mama si bebelusul, inţelege comportamentul bebelusului si nevoile mamelor si a devenit experta de top in alaptare. 

Medela este renumita pentru excelenta in cercetarile medicale dovedite clinic, care au condus la crearea unor produse sigure si eficiente pentru mame si bebelusii lor, furnizeaza solutii complete pentru alaptare
contribuie la cresterea sanatatii bebelusilor si a mamelor prin beneficiile vitale ale laptelui matern si sprijina mamele in experienţa alaptarii, facand-o cat mai sigura si mai simpla posibil. 
Medela este alegerea nr.1 in pompe pentru san in spitale, ajutand la extragerea si conservarea laptelui si apoi la hranirea bebelusului, atunci cand temporar alaptarea nu este posibila. 
Un pas inainte in alaptare: inovatia Calma dispozitivul de hranire pentru bebelusii alaptati, reprezinta solutia unica de hranire special creata pentru laptele matern, astfel incat mamele pot continua sa-si hraneasca bebelusii la san, cu biberonul si din nou la san, fara teama ca acestia vor refuza apoi sanul.

Mai mult
per pagină
Sunt 1 - 20 din 21 produse
Sunt 1 - 20 din 21 produse