Categorii

Oferte speciale

 • Set Nou Nascut

  Tot ce ai nevoie daca esti o proaspata mamica. Acest set iti poate...

  1 222,56 lei 1 161,43 lei

  -5%

Lista produselor producatorului Nestle

Nestle este o companie multinationala din industria alimentara si una dintre cele mai importante concerne elvetiene. A fost fondata in Elvetia, la Vevey, cantonul Vaud, locul unde si-a stabilit sediul. 

Valorile Nestlé (materiale de calitate si tratarea angajatilor cu grija) sunt duse mai departe si pozitioneaza compania ca lider in segmentul "Nutrition, Health and Welness". Din acest motiv apare Nutrition Strategic Business Division (mai apoi redenumita Nestlé Nutrition).

2011 Apar primele solutii nutritionale personalizate bazate pe cercetare medicala avansata, odata cu infiintarea Nestlé Health Science.
Nestlé aniverseaza 150 de ani la nivel global si 20 de ani pe piata din Romania, prilej prin care duce mai departe credo-ul cu care a pornit la drum, in fata consumatorilor, in 1966, sub forma unui angajament extins: 10 promisiuni tinute zi de zi pentru o viata mai buna.

Mai mult
Sunt 1 - 10 din 10 produse
 • Alegerea sigura pentru ameliorarea tuturor complicatiilor! Formula elementala, recomandata pentru sugari de la nastere ALFAMINO este o formula hipoalergenica pe baza de aminoacizi, sub forma de pudra, pentru regimul dietetic al sugarilor cu alergie severa si/sau intoleranta severa la diverse alimente.

  Alegerea sigura pentru ameliorarea tuturor complicatiilor! Formula...

 • Formula speciala pentru regimul dietetic al sugarilor cu tulburari gastrointestinale si intolerante alimentare. Alfare este o formula hipoalergenica, completa, echilibrata, semielementala.

  Formula speciala pentru regimul dietetic al sugarilor cu tulburari...

 • Un lapte praf hipoalergenic complet hidrolizat indicat bebelusilor cu intoleranta la proteinele din laptele de vaca si soia.

  Un lapte praf hipoalergenic complet hidrolizat indicat bebelusilor...

 • Formula de lapte pentru regimul dietetic al sugarilor cu esec al cresterii sau cu risc de esec al cresterii. Infasource contine proteine din zer partial hidrolizate, pentru o digestie usoara. Contine LC-PUFA si lipide usor absorbabile. 

  Formula de lapte pentru regimul dietetic al sugarilor cu esec al...

 • Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. Modulen este o dieta completa din punct de vedere nutritional, pentru regimul dietetic al pacientilor cu boala Crohn. 

  Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. Modulen este o...

 • Dieta completa pentru regimul dietetic al copiilor intre 1-10 ani pentru prevenirea si corectarea malnutritiei sau ca suport nutritional inainte sau dupa interventii chirurgicale.

  Dieta completa pentru regimul dietetic al copiilor intre 1-10 ani...

 • Nutren Optimum este o dieta completa nutritional, cu gust de vanilie, pentru regimul dietetic al pacientilor malnutriti sau cu risc de malnutritie, cu zahar si indulcitor.

  Nutren Optimum este o dieta completa nutritional, cu gust de...

 • OptiFibre este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, indicat pentru regimul dietetic al pacientilor cu tulburari de tranzit intestinal.

  OptiFibre este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale,...

 • Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. PEPTAMEN Junior este o formula enterala de peptide, echilibrata din punct de vedere nutritional, pentru regimul dietetic al copiilor intre 1-10 ani cu disfunctii gastrointestinale.

  Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. PEPTAMEN Junior...

 • Dieta lichida, completa, hipercalorica si hiperproteica, usor de utilizat! Poate fi folosit ca unica sursa de nutritie de la un an! Aliment pentru regimul dietetic al pacientilor malnutriti sau cu risc de malnutritie.

  Dieta lichida, completa, hipercalorica si hiperproteica, usor de...

Sunt 1 - 10 din 10 produse