Categorii

Oferte speciale

Lista produselor producatorului Nutricia

Nutricia Early Life Nutrition considera ca o alimentatie buna si stabilirea unor obiceiuri sanatoase în primele 1.000 de zile este esentiala in reducerea conditiilor de malnutritie, deficiente de crestere, alergii, obezitate si diabet. 

Credem ca si noi trebuie sa jucam un rol. De aceea, ne asumam un rol activ pentru a atinge obiectivele OMS privind nutritia globala pentru a îmbunatati nutritia materna, sugari si copii mici.

Mai mult
per pagină
Sunt 1 - 20 din 44 produse
 • Diasip cu aroma vanilie/capsuni este o  formula completa nutritionala, imbogatita cu fibre, speciala pentru suportul nutritional al bolnavilor de diabet. Nutricia Diasip este conceput special pentru a acoperi nevoile nutritionale ale pacientului.

  Diasip cu aroma vanilie/capsuni este o  formula completa...

 • Diasip cu aroma vanilie/capsuni este o  formula completa nutritionala, imbogatita cu fibre, speciala pentru suportul nutritional al bolnavilor de diabet.  Nutricia Diasip este conceput special pentru a acoperi nevoile nutritionale ale pacientului.

  Diasip cu aroma vanilie/capsuni este o  formula completa...

 • SHS SUPER SOLUBLE DUOCAL Duocal este un supliment nutritional bogat in calorii bazat pe un amestec echilibrat de grasimi si carbohidrati. Duocal este un aliment cu destinatie medicala speciala indicat in suportul nutritional  al pacientilor cu afectiuni  renale, hepatice si stress catabolic.

  SHS SUPER SOLUBLE DUOCAL Duocal este un supliment nutritional bogat...

 • Este un aliment cu destinatie medicala speciala, complet nutritional, gata preparat in forma lichida, constand intr-un amestec de aminoacizi esentiali si neesentiali, carbohidrati, grasimi, minerale, oligoelemente si vitamine.

  Este un aliment cu destinatie medicala speciala, complet...

 • Este un aliment cu destinatie medicala speciala pentru suportul nutritional al pacientilor oncologici cu pierdere in greutate si stari de casexie, FortiCare este un supliment nutritional complet,gata preparat, cu aroma de de piersica-ghimbir, bogat in proteine si energie, imbogatit cu EPA, antioxidanti si fibre.

  Este un aliment cu destinatie medicala speciala pentru suportul...

 • Este un aliment cu destinatie medicala speciala pentru suportul nutritional al pacientilor oncologici cu pierdere in greutate si stari de casexie. FortiCare este un supliment nutritional complet,gata preparat, cu aroma de de piersica-ghimbir, bogat in proteine si energie, imbogatit cu EPA, antioxidanti si fibre.

  Este un aliment cu destinatie medicala speciala pentru suportul...

 • Este un aliment cu destinatie medicala speciala pentru suportul nutritional  al pacientilor oncologici cu pierdere in greutate si stari de casexie. FortiCare este un supliment nutritional complet, gata preparat, cu aroma de de piersica-ghimbir, bogat in p

  Este un aliment cu destinatie medicala speciala pentru suportul...

 • Formula speciala pentru sugari  Nutricia Infatrini x 125ml este o formula completa nutritional, pe baza de aminoacizi si nucleotidela nivele asemanatoare cu cele din laptele matern.Recomandat  pentru sugari - de la nastere pana la 18 luni sau 8 kg greutat

  Formula speciala pentru sugari  Nutricia Infatrini x 125ml este o...

 • pentru sugari, completa nutritional, cu aport energetic ridicat, pe baza de aminoacizi si nucleotide la nivele asemanatoare cu cele din laptele matern, indicata la sugarii cu nevoi nutritionale crescute si/sau restrictii la lichide.

  pentru sugari, completa nutritional, cu aport energetic ridicat, pe...

 • Ketocal este un aliment cu destinatie medicala speciala, cu gust neutru, nutritional complet. Ketocal contine in proportie de 4:1 grasimi in raport cu carbohidrati si proteine.

  Ketocal este un aliment cu destinatie medicala speciala, cu gust...

 • Nutricia Ketocal este un aliment cu destinatie medicala speciala, cu gust neutru, nutritional complet. Recomandat  pentru dieta speciala in regimul ketogenic, recomandat pentru  controlul dietetic al epilepsiei rezistente la medicatie la copiii de peste 1 an.

  Nutricia Ketocal este un aliment cu destinatie medicala speciala,...

 • KINDERGEN  este o pulbere nutritional completa ce contine proteine din zer (din lapte de vaca), carbohidrati, vitamine, minerale si oligoelemente si nivele scazute de potasiu, clor, calciu, fosfor si vitamina A.

  KINDERGEN  este o pulbere nutritional completa ce contine proteine...

 • Monogen este un aliment cu destinatie medicala speciala cu continut crescut de trigliceride cu lant mediu (MCT).

  Monogen este un aliment cu destinatie medicala speciala cu continut...

 • Formula hipoalergenica pe baza de aminoacizi, nutritional completa, sub forma de pulbere. Pentru managementul dietetic al copiilor cu alergie la proteinele din laptele de vaca, alergii proteice alimentare multiple, alte indicatii unde dieta elementala este recomandata.

  Formula hipoalergenica pe baza de aminoacizi, nutritional completa,...

 • Formula hipoalergenica pe baza de aminoacizi, nutritional completa, sub forma de pulbere. Pentru managementul dietetic al copiilor cu alergie la proteinele din laptele de vaca, alergii proteice alimentare multiple, alte indicatii unde dieta elementala este recomandata.

  Formula hipoalergenica pe baza de aminoacizi, nutritional completa,...

 • Formula hipoalergenica pe baza de aminoacizi, nutritional completa, sub forma de pulbere. Pentru managementul dietetic al copiilor cu alergie la proteinele din laptele de vaca, alergii proteice alimentare multiple.

  Formula hipoalergenica pe baza de aminoacizi, nutritional completa,...

  2 Comentarii
 • Formula speciala elementala pentru sugari, hipoalergenica, completa nutritional, pe baza de aminoacizi.Neocate LCP 400g, Nutricia este recomandat pana la varsta de 1 an!

  Formula speciala elementala pentru sugari, hipoalergenica, completa...

 • Nutilis este un agent de ingrosare din amidon modificat, utilizat pentru a creste consistenta lichidelor si mancarurilor. Acesta este utilizat ca supliment in managementul dietetic  al disfagiei.

  Nutilis este un agent de ingrosare din amidon modificat, utilizat...

 • Nutrison Energy Multi Fibre este recomandat pentru suportul nutritional al pacientilor cu afectiuni asociate cu malnutritia cu nevoi calorice crescute.

  Nutrison Energy Multi Fibre este recomandat pentru suportul...

 • Nutridrink este un aliment cu destinatie medicala speciala,nutritional complet (1,5 kcal/ml), gata preparat, cu aspect de milk-shake, pentru managementul dietetic al cazurilor de malnutritie asociate unor stari patolgice. Nutridrink poate fi folosit ca supliment al dietei pacientilor care nu ating nevoile energetice din alte alimente sau ca sursa unica de...

  Nutridrink este un aliment cu destinatie medicala...

Sunt 1 - 20 din 44 produse