Categorii

Oferte speciale

Lista produselor producatorului Tonus Elast

per pagină
Sunt 1 - 20 din 34 produse
 • Centura medicala elastica (lombostat) pentru fixarea regiunii lombare, cu insertii semirigide si benzi tensionabile este destinata fixarii regiunii lombare in cazul deplasarii discurilor intervertebrale si a instabilitatii coloanei vertebrale

  Centura medicala elastica (lombostat) pentru fixarea regiunii...

 • Centura elastica de sustinere gravide GERDA este special conceputa pentru scaderea tensiunii din regiunea lombara si sustinerea abdomenului in timpul sarcinii. 

  Centura elastica de sustinere gravide GERDA este special conceputa...

 • Centură medicală elastică (lombostat), pentru fixarea regiunii lombare, cu inserţii semirigide şi benzi tensionabile este destinată fixării regiunii lombare în cazul deplasării discurilor intervertebrale şi a instabilităţii coloanei vertebrale.

  Centură medicală elastică (lombostat), pentru fixarea regiunii...

 • Centura elastica fixare cu insertii rigide este destinata fixarii elastice in cazul deplasarii discurilor intervertebrale si a instabilitatii coloanei vertebrale in zona lombara.

  Centura elastica fixare cu insertii rigide este destinata fixarii...

 • Centura elastica pentru hernie inghinala, bilaterala, cu pernite detasabile, este recomandata pentru tratamentul conservativ al herniei inghinale si prevenirea recurentei post-hernioplastie. Deasemenea indicata pacientilor carora nu li se recomanda interventia chirurgicala.

  Centura elastica pentru hernie inghinala, bilaterala, cu pernite...

 • Centura elastica postnatala este destinata sustinerii musculaturii abdominale dupa traumatisme, ptoza renala si operatii in zona rinichilor, cat si pentru femei in perioada imediat urmatoare nasterii pentru refacerea tonusului muscular abdominal.

  Centura elastica postnatala este destinata sustinerii musculaturii...

 • Centură elastică postoperatorie AIR este destinată susținerii musculaturii abdominale după intervenţii chirurgicale, traumatisme, ptoza renală și operații în zona renală, cât și pentru lăuze în perioada imediat următoare nașterii, prin cezariană sau naturală, pentru refacerea tonusului muscular abdominal și reducerea circumferinței taliei.

  Centură elastică postoperatorie AIR este destinată susținerii...

 • Centura elastica postoperatorie este destinata sustinerii musculaturii abdominale dupa traumatisme, ptoza renala si operatii in zona rinichilor, cat si pentru femei in perioada imediat urmatoare nasterii pentru refacerea tonusului muscular abdominal.

  Centura elastica postoperatorie este destinata sustinerii...

 • Centura elastica pentru hernie ombilicala, cu pernita detasabila, este recomandata pentru tratamentul conservativ al herniei ombilicale, postoperatorii, paraombilicale, herniilor liniei albe abdominale si prevenirea recurentei post-hernioplastie.

  Centura elastica pentru hernie ombilicala, cu pernita detasabila,...

 • Centura elastica pentru hernie ombilicala  pentru copii, este recomandata pentru tratamentul conservativ al herniei ombilicale la copii. 

  Centura elastica pentru hernie ombilicala  pentru copii, este...

 • Centura-chilot elastica prenatala NERA, este destinata femeilor pentru scaderea tensiunii din regiunea lombara si sustinerea abdomenului in perioada sarcinii.

  Centura-chilot elastica prenatala NERA, este destinata femeilor...

 • Chilot elastic prenatal cu talie joasa DONNA destinat femeilor insarcinate. 

  Chilot elastic prenatal cu talie joasa DONNA destinat femeilor...

 • Chilotul elastic postnatal cu insertii verticale semirigide EVITA este destinat femeilor pentru sustinerea muschilor drepti abdominali dupa nastere, in perioada de reabilitare dupa diferite traumatisme si interventii chirurgicale.

  Chilotul elastic postnatal cu insertii verticale semirigide EVITA...

 • Chilot elastic postnatal JANA este destinat femeilor pentru sustinerea muschilor drepti abdominali dupa nastere dar si dupa diferite traumatisme chirurgicale ale abdomenului.

  Chilot elastic postnatal JANA este destinat femeilor pentru...

 • Chilot elastic postnatal LILIT (body control) este destinat femeilor pentru sustinerea muschilor drepti abdominali dupa nastere, in perioada de reabilitare dupa diferite traumatisme si diferite interventii chirurgicale in zona abdominala.

  Chilot elastic postnatal LILIT (body control) este destinat...

 • Chilotul elastic postnatal RITA este destinat femeilor pentru sustinerea  muschilor drepti abdominali si refacerea tonusului muscular dupa nastere,in perioada  de reabilitare dupa diferite traumatisme si interventii chirurgicalein regiunea abdomenului. 

  Chilotul elastic postnatal RITA este destinat femeilor pentru...

 • Chilotul elastic postnatal SABINA este destinat femeilor pentru sustinerea  muschilor drepti abdominali si refacerea tonusului muscular dupa nastere, in perioada de reabilitare dupa diferite traumatisme si interventii chirurgicale.

  Chilotul elastic postnatal SABINA este destinat femeilor pentru...

 • Chilotul elastic postnatal ALISA, este destinat femeilor pentru sustinerea muschilor drepti abdominali si refacerea tonusului muscular dupa nastere, in perioada de reabilitare dupa diferite traumatisme si interventii chirurgicale in regiunea abdomenului. 

  Chilotul elastic postnatal ALISA, este destinat femeilor pentru...

 • Ciorapi ¾ cu varf grad I de compresie, curativ-profilactic, sunt proiectati pentru tratamentul si profilaxia dilatarilor varicoase venoase de gradul I, pe perioada sarcinii, persoane supraponderale, simptomul de "picioare grele", edeme.

  Ciorapi ¾ cu varf grad I de compresie, curativ-profilactic, sunt...

 • Ciorapi ¾ cu varf grad Profilactic de compresie, cod 0401 (sub 18mm Hg), sunt proiectati pentru prevenirea, reabilitarea, si tratamentul insuficientei venoase cronice, sindromului "picioare grele" si edemelor. 

  Ciorapi ¾ cu varf grad Profilactic de compresie, cod 0401 (sub 18mm...

Sunt 1 - 20 din 34 produse