Categorii

Oferte speciale

Lista produselor producatorului Vital Baby

per pagină
Sunt 1 - 20 din 31 produse
 • Recipientele noastre au marimea ideala pentru a portiona si pastra mancarea solida pentru bebelusi incepand cu varste de la 4-6 luni.Datorita capacelor care se inchid etans, aceste recipiente sunt ideale pentru calatorii.

  Recipientele noastre au marimea ideala pentru a portiona si pastra...

  31,02 lei
 • Cu aceste lingurite moi, usor de tinut, veti proteja gingiile sensibile ale bebelusului. Sunt ideale pentru primele mese solide incepand de la varsta de 4-6 luni.

  Cu aceste lingurite moi, usor de tinut, veti proteja gingiile...

  21,03 lei
 • Recipientele pentru congelare Press 'n' Pop sunt ideale pentru congelarea mancarurilor si a laptelui matern in portii de cate 30ml fiecare.

  Recipientele pentru congelare Press 'n' Pop sunt ideale pentru...

  26,44 lei
 • Alaptatul este cel mai natural si mai hranitor mod de a contribui la buna dezvoltare a bebelusului. Cu toate acestea, alaptarea naturala nu este intotdeauna posibila. Biberoanele de la Vital Baby Nurture Breast-like au fost special concepute cu tetina in cea mai naturala forma, moale si flexibila, pentru a imita sanul mamei si alaptarea naturala.

  Alaptatul este cel mai natural si mai hranitor mod de a contribui...

  44,07 lei
 • Alaptatul este cel mai natural si mai hranitor mod de a contribui la buna dezvoltare a bebelusului. Cu toate acestea, alaptarea naturala nu este intotdeauna posibila. Biberoanele de la Vital Baby Nurture Breast-like au fost special concepute cu tetina in cea mai naturala forma, moale si flexibila, pentru a imita sanul mamei si alaptarea naturala.

  Alaptatul este cel mai natural si mai hranitor mod de a contribui...

  45,07 lei
 • Alaptatul este cel mai natural si mai hranitor mod de a contribui la buna dezvoltare a bebelusului. Cu toate acestea, alaptarea naturala nu este intotdeauna posibila.  

  Alaptatul este cel mai natural si mai hranitor mod de a contribui...

  24,04 lei
 • Alaptatul este cel mai natural si mai hranitor mod de a contribui la buna dezvoltare a bebelusului.Cu toate acestea, alaptarea naturala nu este intotdeauna posibila. Biberoanele de la Vital Baby Nurture Breast-like au fost special concepute cu tetina in cea mai naturala forma.

  Alaptatul este cel mai natural si mai hranitor mod de a contribui...

  25,04 lei
 • Cu ajutorul bolului Trap-A-Snack va fi mult mai usor sa-i asigurati bebelusului gustarile atat acasa cat si in timpul calatoriilor. Datorita capacului special creat, bebelusii isi vor putea manca singuri gustarile fara a le varsa.

  Cu ajutorul bolului Trap-A-Snack va fi mult mai usor sa-i asigurati...

  31,05 lei
 • Ciocul moale si manerele inclinate ajuta bebelusul sa foloseasca canuta mai usor si mai sigur.

  Ciocul moale si manerele inclinate ajuta bebelusul sa foloseasca...

  28,24 lei
 • Datorita ciocului din silicon foarte moale, Cana cu manere Kidisipper Tubby este perfect conturata pentru a ajuta copilul sa faca mai usor trecerea de la alaptat sau hranirea cu biberonul, la canuta. Forma ergonomica si manerele usor de apucat, precum si culorile atractive o fac perfecta pentru cei mici.

  Datorita ciocului din silicon foarte moale, Cana cu manere...

  27,04 lei
 • Cana cu pai Kidisipper Softgrip Sportz are ciocul din silicon foarte moale, pai usor de curatat sicapacitate considerabila de 440 ml, ceea ce o face ideala atat pentru un copil de 12 luni,cat si pentru copiii de gradinita. Forma ergonomica, cu silicon antialunecare precum si culorile atractive o fac perfecta pentru cei mici si mari.

  Cana cu pai Kidisipper Softgrip Sportz are ciocul din silicon...

  31,05 lei
 • Dezvolta capacitatea bebelusului de a bea singur din cana. Are supapa anti-curgere. Avand paiul din material moale, aceasta cana a fost creata pentru a facilita invatarea bebelusului sa bea apa tinand cana dreapta.

  Dezvolta capacitatea bebelusului de a bea singur din cana. Are...

  30,05 lei
 • Cana Kidisipper Gripper face intermedierea intre cana cu manere Kidisipper Tubby, 6+ si cana cu pai Kidisipper Softgrip Sportz, 12+. Ciocul din silicon foarte moale, forma ergonomica precum si culorile atractive o fac canuta perfecta pentru copiii de peste 9 luni.

  Cana Kidisipper Gripper face intermedierea intre cana cu manere...

  29,05 lei
 • Cana a fost creata pentru a da incredere bebelusului in procesul lui de a invata sa bea singur. Ciocul moale, usor de apucat precum si capacitatea mare, 280 ml fac din aceasta cana perfecta pentu acest nivel de dezvoltare.

  Cana a fost creata pentru a da incredere bebelusului in procesul...

  33,05 lei
 • Aceasta cana, premiata la expozitiile internationale, ajuta bebelusul sa invete sa tina si sa foloseasca canuta in toate cele 3 stadii de invatare.

  Aceasta cana, premiata la expozitiile internationale, ajuta...

  30,05 lei
 • Castronul Warm-a-bowl a fost special conceput pentru a pastra alimente calde pentru copii pe tot parcursul mesei. Cavitatea interioara a vasului termic este umpluta cu apa calda pentru a mentine mancarea copilului calda! Parintii nu vor mai trebui sa reincalzeasca mancarea in timpul unei mese

  Castronul Warm-a-bowl a fost special conceput pentru a pastra...

  38,06 lei
 • Potrivita de la 0 luni, Jucaria de dentitie "My Little Star" Nurture  cu lichid a fost special creata pentru a racori gingiile inflamate in prima faza de eruptie dentara. Usor de apucat, bebelusul poate manui cu usurinta jucaria si  astfel poate ajunge la toate zonele dureroase.

  Potrivita de la 0 luni, Jucaria de dentitie "My Little Star"...

  19,03 lei
 • Jucaria de dentitie 'Squik&Peek' Nurture este potrivita de la o luni si a fost special creata pentru a linisti gingiile inflamate ale bebelusului si, in acelasi timp, pentru a-l distrage de la discomfortul datorat eruptiei dentare prin culorile vii, oglinda inclusa si sunetele jucariei.

  Jucaria de dentitie 'Squik&Peek' Nurture este potrivita de la o...

  33,92 lei
 • Acest pachet contine produsele elementare, necesare primului an alaturi de cel mic. Sterilizator compact si usor poate fi folosit pentru a steriliza 4 biberoane in acelasi timp in doar 4 minute. Daca acesta nu este deschis va mentine biberoanele sterile pana la 24 de ore. 

  Acest pachet contine produsele elementare, necesare primului an...

  337,53 lei
Sunt 1 - 20 din 31 produse