Pasta de dinti si Geluri gingivale 

Sunt 14 produse.
Sunt 1 - 14 din 14 produse
 • O pasta de dinti anti-carii cu fluor, speciala pentru copii. Testata pentru copii Protectie eficienta impotriva cariilor. Face spalatul pe dinti mai amuzant cu personajele din Disney.

  O pasta de dinti anti-carii cu fluor, speciala pentru copii....

 • Apa de gura cu ratanhia de la Weleda stimuleaza functiile naturale ale mucoasei si florei orale datorita uleiurilor eterice si substantelor minerale continute, improspatand in acelasi timp respiratia fara a afecta gustul.

  Apa de gura cu ratanhia de la Weleda stimuleaza functiile naturale...

 • Aceasta pasta de dinti previne aparitia cariilor datorita unor particule abrazive solubile din carbonat de sodiu (sare), care neutralizeaza acizii daunatori, impiedicand astfel formarea placii de tartru.

  Aceasta pasta de dinti previne aparitia cariilor datorita unor...

 • Pasta de dinti cu galbenele de la Weleda este special conceputa pentru cei care doresc sa evite uleiul de menta, de exemplu in timpul unui tratament homeopat.

  Pasta de dinti cu galbenele de la Weleda este special conceputa...

 • Gelul de dinti pentru copii de la Weleda a fost special conceput pentru a oferi o protectie naturala danturii de lapte a copiilor si pentru a mentine echilibrul natural al florei din cavitatea bucala. 

  Gelul de dinti pentru copii de la Weleda a fost special conceput...

 • Protejarea naturala a gingiilor sensibile. Gelul de dinti cu ierburi de la Weleda curata bland cu ajutorul unor particule pe baza de siliciu, fara a afecta smaltul dintilor. 

  Protejarea naturala a gingiilor sensibile. Gelul de dinti cu...

 • Fortifierea naturala a gingiilor. Pasta de dinti racoritoare cu ratanhia de la Weleda curata dintii delicat dar temeinic, datorita unei pudre abrazive naturale din carbonat de calciu (calcar). 

  Fortifierea naturala a gingiilor. Pasta de dinti racoritoare cu...

 • Gelul de dinti cu banane si capsuni pentru copii contine ingrediente naturale precum lactat de calciu pentru o periere a dintilor sigura si usoara,protejeaza gingiile sensibile si ajuta la formarea unor dinti puternici. 

  Gelul de dinti cu banane si capsuni pentru copii contine...

 • Calmeaza gingiile bebelusului dar si durerile dentare si gingivale ale adultului. Durerea e atenuata datorita uleiului de cuisoare, lavandei si musetelului. Gingiile sunt cicatrizate cu sunatoare si helichrysum.

  Calmeaza gingiile bebelusului dar si durerile dentare si gingivale...

 • Produs cosmetic ecologic certificat de ECOCERT Greenlife, conform criteriilor ECOCERT.Aceasta pasta de dinti ecologica cu formula speciala, fara fluor, este conceput special pentru copii in varsta de 3-10 ani. Parfumul de fructe rosii este ideal de folosi

  Produs cosmetic ecologic certificat de ECOCERT Greenlife, conform...

 • Produs cosmetic ecologic certificat de ECOCERT Greenlife, conform criteriilor ECOCERT.Aceasta pasta de dinti ecologica cu formula speciala, fara fluor, este conceput special pentru copii in varsta de 3-10 ani. Parfumul de fructe rosii este ideal de folosi

  Produs cosmetic ecologic certificat de ECOCERT Greenlife, conform...

 • Pasta de dinti special conceputa pentru dintii de lapte ai copiilor, recomandata de la O+ ani, cu indice scazut de abrazivitate. Ajuta la prevenirea formarii cariilor si asigura igiena cavitatii bucale.Contine aloe vera si extract de nalba, cu proprietati

  Pasta de dinti special conceputa pentru dintii de lapte ai...

 • Gino Inel gingival calmeaza durerile gingiilor sensibile ale copiilor.

  Gino Inel gingival calmeaza durerile gingiilor sensibile ale copiilor.

 • Pasta de dinti naturala, pentru albirea dintilor. Pasta contine 3 elemente de albire fara abrazivi duri - pudra de bambus, calciu, bicarbonat de sodiu. 

  Pasta de dinti naturala, pentru albirea dintilor. Pasta contine 3...

Sunt 1 - 14 din 14 produse