Catalog produse

Oferte speciale

Pompe de san si Accesorii 

Sunt 88 produse.

Pompa de san este unul din cele mai importante produse necesare unei proaspete mamici. Alegerea pompei de san este un proces foarte important. Aceasta trebuie sa fie confortabila pentru mamica avand in vedere ca urmeaza sa petreaca mult timp "impreuna" in vederea recoltarii laptelui pentru bebelus.

Pompe de san si Accesorii
per pagină
Sunt 1 - 20 din 88 produse
 • Pompa de san electrica 2 in 1 poate fi folosita ca o pompa de san electrica simpla sau dubla.

  Pompa de san electrica 2 in 1 poate fi folosita ca o pompa de san...

  599,00 lei
 • Rezistente, durabile si fara scurgeri pentru stocarea in siguranta a laptelui matern.

  Rezistente, durabile si fara scurgeri pentru stocarea in siguranta...

  80,00 lei
 • Un ajutor eficient pentru a continua alaptarea la san chiar si in momentele dificile.

  Un ajutor eficient pentru a continua alaptarea la san chiar si in...

  39,00 lei
 • Un ajutor eficient pentru a continua alaptarea la san chiar si in momentele  dificile.Protectoarele pentru mameloane Lansinoh pot fi o solutie eficienta, pe termen scurt, in sprijinirea alaptarii.

  Un ajutor eficient pentru a continua alaptarea la san chiar si in...

  38,95 lei
 • Alaptarea este cel mai natural cadou pe care-l puteti face bebelusului dumneavoastra. Totusi, asa natural cum este, cateodata alaptatul ridica probleme. Lansinoh va ajuta sa reduceti semnificativ disconfortul creat de alaptare.

  Alaptarea este cel mai natural cadou pe care-l puteti face...

  69,69 lei
 • Pungile de stocare a laptelui matern Closer to Nature ofera un mod sigur si convenabil de a stoca laptele matern. 

  Pungile de stocare a laptelui matern Closer to Nature ofera un mod...

  46,30 lei
 • Kitul de asistenta la alaptare Natural este setul ideal pentru mamele care abia au inceput sa utilizeze pompele pentru sani. Setul contine toate produsele pentru a pompa, depozita si hrani copilul cu lapte matern si pentru a avea grija de sanii tai.

  Kitul de asistenta la alaptare Natural este setul ideal pentru...

  1 183,87 lei
 • Natural All in One Set Complet pentru hranirea noului nascut, Setul starter Natural all-in-one este ideal pentru mamele care doresc sa inceapa sa colecteze si sa hraneasca intr-un mod simplu si curat.

  Natural All in One Set Complet pentru hranirea noului nascut, Setul...

  646,40 lei
 • Confectionate din silicon moale si subtire, aceste protectoare pentru mameloane sunt recomandate atunci cand trebuie sa alaptati si aveti sanii inflamati sau atunci cand mameloanele sunt fisurate sau plate. Acest set este util si atunci cand exista dificultati de apucare a mamelonului de catre sugar.

  Confectionate din silicon moale si subtire, aceste protectoare...

  34,00 lei
 • Tetinele au varful rotunjit pentru a face hranirea mai usoara si pentru a fi cat mai aproape de forma sanului mamei. Nu permit patrunderea aerului in burtica bebelusului, prevenind astfel aparitia colicilor, a sughitului si a regurgitatului. 

  Tetinele au varful rotunjit pentru a face hranirea mai usoara si...

  27,00 lei
 •  Tetinele au varful rotunjit pentru a face hranirea mai usoara si pentru a fi cat mai aproape de forma sanului mamei. Nu permit patrunderea aerului in burtica bebelusului, prevenind astfel aparitia colicilor, a sughitului si a regurgitatului. 

   Tetinele au varful rotunjit pentru a face hranirea mai usoara si...

  29,00 lei
 • Pompa de san manuala este ideala pentru uzul ocazional, atunci cand va doriti o binemeritata pauza pentru relaxare. Pompa de san Handy Plus are toate caracteristicile pe care ti le poti dori de la o pompa de san manuala. Cu design ergonomic si foarte usoara, pompa de san Handy Plus este comod de tinut si impiedica astfel obosirea mainii.

  Pompa de san manuala este ideala pentru uzul ocazional, atunci cand...

  109,00 lei
 • Tetinele au varful rotunjit pentru a face hranirea mai usoara si pentru a fi cat mai aproape de forma sanului mamei. Nu permit patrunderea aerului in burtica bebelusului, prevenind astfel aparitia colicilor, a sughitului si a regurgitatului. 

  Tetinele au varful rotunjit pentru a face hranirea mai usoara si...

  29,00 lei
 • Laptele matern este cel mai bun pentru a asigura bebelusului o crestere si o dezvoltare fizica si psihica armonioasa. Legatura dintre mama si bebelus se consolideaza in timp, si cel mai important pas il reprezinta alaptarea. Totusi, sunt cazuri in care alaptarea este ingreunata sau deficitara, din diverse motive. 

  Laptele matern este cel mai bun pentru a asigura bebelusului o...

  1 049,00 lei
 • Cu ajutorul acestui set de biberoane nu vei mai irosi nici un pic de lapte in timpul colectarii. Fiecare biberon se poate atasa la cupa pentru san cu gatul larg al pompei de tip Spectra.

  Cu ajutorul acestui set de biberoane nu vei mai irosi nici un pic...

  29,00 lei
 • Laptele este protejat, iar performanta motorului pompei este mentinuta. Cu acest set vei avea mereu filtre de protectie de rezerva.

  Laptele este protejat, iar performanta motorului pompei este...

  29,00 lei
 • Confortabile si discrete, pernutele unice pentru sani Philips AVENT SCF254/30 sunt proiectate special pentru a va ajuta sa ramaneti uscata si sa va pastrati starea de confort in timpul zilei.

  Confortabile si discrete, pernutele unice pentru sani Philips AVENT...

  31,99 lei
 • Protectia pentru mameloane Philips AVENT SCF156/00 este confectionata din silicon ultra-fin, moale, inodor, fara gust, care protejeaza mameloanele iritate sau crapate in timpul alaptarii.

  Protectia pentru mameloane Philips AVENT SCF156/00 este...

  36,83 lei
 • Pentru dezinfectarea majoritatii accesoriilor pompelor de san, tetinelor, suzetelor, biberoanelor si capacelor lor.

  Pentru dezinfectarea majoritatii accesoriilor pompelor de san,...

  66,00 lei
 • Pump & Save pungi pentru lapte matern, presterilizate, mici si practice cu ajutorul carora pomparea se face direct in punga si astfel se previne pierderea de lapte.

  Pump & Save pungi pentru lapte matern, presterilizate, mici si...

  91,10 lei
Sunt 1 - 20 din 88 produse