Catalog produse

Activează filtre:

  Oferte speciale

  Pompe de san si Accesorii 

  Sunt 6 produse.

  Tommee Tippee, Philips Avent, Medela, Nuk, Medela,

  Pompe de san si Accesorii
  Sunt 1 - 6 din 6 produse
  • Noua pompa electrica compacta Swing Maxi este perfecta pentru mamele care cauta o solutie salvatoare de timp.

   Noua pompa electrica compacta Swing Maxi este perfecta pentru...

  • Protectia pentru mameloane Philips AVENT SCF156/00 este confectionata din silicon ultra-fin, moale, inodor, fara gust, care protejeaza mameloanele iritate sau crapate in timpul alaptarii.

   Protectia pentru mameloane Philips AVENT SCF156/00 este...

  • Cand va simtiti confortabil si sunteti relaxata, laptele dvs. curge mai usor. De aceea am creat cea mai confortabila pompa de san de pana acum: Stati asezata confortabil, fara a fi nevoita sa va aplecati in fata si lasati perna moale de masaj sa va stimuleze delicat debitul de lapte.

   Cand va simtiti confortabil si sunteti relaxata, laptele dvs. curge...

  • Noul nostru biberon ajuta la crearea unui mod mai natural de hranire cu biberonul, atat pentru bebelusul dvs., cat si pentru dvs. Tetina are un design inovator cu petale, pentru o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea de la san, ajutand bebelusul dvs. sa combine usor hranirea la san cu cea cu biberonul.

   Noul nostru biberon ajuta la crearea unui mod mai natural de...

  • Pompa de san electrica 2 in 1 AffinityPro poate fi folosita ca o pompa de san electrica simpla sau dubla. Este prevazuta cu 2 faze de extragere a laptelui matern, care imita actiunea de hranire naturala a nou-nascutului. 

   Pompa de san electrica 2 in 1 AffinityPro poate fi folosita ca o...

  • Laptele matern este cel mai bun pentru a asigura bebelusului o crestere si o dezvoltare fizica si psihica armonioasa. Legatura dintre mama si bebelus se consolideaza in timp, si cel mai important pas il reprezinta alaptarea. Totusi, sunt cazuri in care alaptarea este ingreunata sau deficitara, din diverse motive.

   Laptele matern este cel mai bun pentru a asigura bebelusului o...

  Sunt 1 - 6 din 6 produse