Recipiente de stocare  

Sunt 12 produse.

Vital Baby, Tommee Tippee, Medela, Nuvita

Recipiente de stocare
Sunt 1 - 12 din 12 produse
 • Pungi de pastrare a laptelui matern de 6 oz/180 ml. Acestea ofera protectie sigura si fara riscuri pentru pretiosul lapte matern. Pungile pot fi depozitate in frigider sau congelator si sunt pre-sterilizate pentru utilizare imediata.

  Pungi de pastrare a laptelui matern de 6 oz/180 ml. Acestea ofera...

 • Recipientele de stocare "Closer to Nature" sunt ideale pentru colectarea si stocarea lapteluimatern in conditii sterile.

  Recipientele de stocare "Closer to Nature" sunt ideale pentru...

 • Pastrarea ideala a alimentelor acasa si in deplasare, cu capac etans. Recipiente  pentru stocarea alimentelor Philips AVENT SCF720/10 sunt versatile, usor de utilizat si concepute sa creasca odata cu bebelusul tau. Acestea sunt ideale pentru pastrarea alimentelor atat acasa, cat si in deplasare.

  Pastrarea ideala a alimentelor acasa si in deplasare, cu capac...

 • Aceasta unitate contine 3 doze pre-masurate de lapte praf in compartimente separate. Atunci cand sunteti pregatit sa hraniti, este suficient sa turnati praful in biberonul cu apa racita, fiarta in prealabil. Scoateti sectiunile interioare pentru utilizare ca bol sau recipient.

  Aceasta unitate contine 3 doze pre-masurate de lapte praf in...

 • Recipientele noastre au marimea ideala pentru a portiona si pastra mancarea solida pentru bebelusi incepand cu varste de la 4-6 luni.Datorita capacelor care se inchid etans, aceste recipiente sunt ideale pentru calatorii.

  Recipientele noastre au marimea ideala pentru a portiona si pastra...

 • Recipientele pentru congelare Press 'n' Pop sunt ideale pentru congelarea mancarurilor si a laptelui matern in portii de cate 30ml fiecare.

  Recipientele pentru congelare Press 'n' Pop sunt ideale pentru...

 • Pungile pentru laptele matern ELANEE permit o stocare igienica si in conditii de siguranta a laptelui matern in congelator. Intr-o punga de lapte ELANEE incap pana la 180 de ml de lapte. In starea de congelare laptele matern poate fi pastrat timp de pana la 6 luni.

  Pungile pentru laptele matern ELANEE permit o stocare igienica si...

 • Dozele pentru lapte "Closer to Nature" sunt ideale in timpul calatoriilor pentru stocarea laptelui praf in conditii igienice.

  Dozele pentru lapte "Closer to Nature" sunt ideale in timpul...

 • Laptele matern colectat este cel mai pretios aliment pentru nou-nascut. Laptele matern combina vitamine, proteine si agenti imunologici, care ajuta copiii sa creasca si sa se dezvolte, dar ii protejeaza si de infectii. 

  Laptele matern colectat este cel mai pretios aliment pentru...

 • Colecteaza, pastreaza si ofera laptele matern eficient cu noul recipient pentru depozitare. Sterilizeaza si reutilizeaza recipientul pentru depozitare cu pompa sau tetinele Philips AVENT un singur sistem, multe optiuni!

  Colecteaza, pastreaza si ofera laptele matern eficient cu noul...

 • Aceasta geanta  frigorifica ingenioasa este perfecta pentru depozitarea si transportul biberoanelor cu lapte atunci cand mergi la plimbare, cand calatoresti sau cand afara este foarte cald. Interiorul gentii este bine izolat, iar punga cu gheata va ermite depozitarea in siguranta a laptelui timp de aproximativ 24 de ore. 

  Aceasta geanta  frigorifica ingenioasa este perfecta pentru...

 • Pentru confortul tau alege pungile pentru depozitarea laptelui matern de la Spectra. Acestea au un design ce le permite sa fie stabile atunci cand sunt asezate in pozitie verticala si in acest fel vor ocupa mai putin spatiu in frigider. 

  Pentru confortul tau alege pungile pentru depozitarea laptelui...

Sunt 1 - 12 din 12 produse