Scaun auto copii cu isofix JANE EXO

4555

Nou

Scaunul auto Exo cu sistem Isofix este un scaun revolutionar fiind primul scaun auto pentru copii din lume prevazut cu un sistem Isofix care reduce forta G in caz de impact. Acest lucru se datoreaza revolutionarului sistem pneumatic de abosortie al socului in caz de impact, fiind capabil sa reduca forta unei lovituri cu pana la 8G, in comparatie cu scaunele conventionale.

Mai multe detalii

In stoc

1 798,84 lei

Economisesti:

Adaugă la lista de dorințe

Comenzi telefonice

0757.422.497 | 0723.675.672 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari
Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Scaunul auto Exo Isofix include 4 sisteme patentate de catre Jane:
Sistem pneumatic de absortie in caz de impact. Exo este prevazut in partea inferioara a sezutului cu un piston pneumatic care abroarbe energia in cazul unui impact, fapt care reduce decelerarea cu pana la 8G in comparatie cu sistemele Isofix traditionale. Prin urmare, pistonul absoarbe o cantitate mare de energie generata de un posibil impact al autovehicolului ducand la reducerea si amortizarea socului.
Acest sistem exclusiv a fost dezvoltat si patentat de catre Jane si este regasit numai pe scaunul auto Exo, ceea ce face ca acest scaun auto sa fie considerat ca fiind cel mai sigur din grupa sa.
Dispozitiv electronic de detectare al sistemului ISOFIX. Intrucat sistemul ISOFIX ofera protectie marita fata de scaunele de masina fara acest sistem, este foarte importanta montarea scaunelor cu ISOFIX in mod correct in sistemul autovehicolului Dvs. Acesta este motivul pentru care Exo este prevazut cu un sistem electronic care detecteaza daca scaunul este corect fixat in sistemul ISOFIX, fiind prevazut cu avertizare sonora si vizuala. Dispozitivul se activeaza automat in momentul in care se conecteaza la sistemul ISOFIX al autovehicolului Dvs, dar permite in acelasi timp sa se verifice starea scaunului si dupa montare, prin simpla apasare a butonului de testare.
Reglarea in mod sincronizat a hamului de siguranta si a pernutei pentru cap. Exo Isofix este prevazut cu un sistem exclusiv care permite ajustarea in mod sigur si intuitiv a hamului de siguranta, oferind copilului siguranta maxima. Concret, acest sistem permite ajustarea hamului de siguranta doar prin simpla miscare in sus sau in jos, a pernutei pentru cap din dotarea scaunului oferind copilului mai mult spatiu de miscare.
Reglarea hamului de siguranta la nivel abdominal. Acest sistem permite ajustarea hamului de siguranta ca urmare a miscarii hamului de la nivelul abdominal, spre deosebire de sistemul general intalnit la alte scaune auto care ajusteaza hamul de siguranta ca urmare a miscarii celor doua bretele de la nivelul umerilor. Prin implementarea acestui sistem, se reduce miscarea copilului in scaun oferindu-i in acelasi timp tot confortul de care are nevoie.
Beneficiile utilizarii scaunului Exo Isofix:
- siguranta sporita multumita sistemelor patentate aflate in dotarea scaunului auto.
- Jane a investit in propriul centru de cercetari privind impactul, astfel ca are posibilitatea sa creeze scaune auto care sa corespunda si celor mai stricte cerinte.
- sisteme multiple de reglare, pentru confortul sporit al copilului si al parintilor.
Sistem de prindere al scaunului in autovehicul:
- sistem isofix universal, cu fata la directia de mers, cu airbag-ul dezactivat, sau
- centurile masinii cu prindere in 3 puncte, cu fata la directia de mers, cu airbag-ul dezactivat.
Sisteme de reglare ale scaunului auto:
- spatar reglabil 3 pozitii diferite.
- hamuri de siguranta cu prindere in 5 puncte, reglabile automat pe inaltime, in functie de reglarea tetierei. Sistem patentat Jane.
- tetiera reglabila pe inaltime.
Sisteme de siguranta ale scaunului auto:
- sistem isofix cu piston pneumatic incorporat pentru a absorbi socurile in caz de impact. Sistem patentat Jane.
- sistem electronic de detectare al sistemului isofix, evitand instalarea incorecta in masina. Sistem patentat Jane.
- sistem de tensionare a hamurilor la nivelul abdominal. Sistem patentat Jane.
- include pe interior material absorbant in caz de impact.
- hamuri care pastreaza copilul ferm in scaun deoarece nu lasa corpul sa alunece, oferind in acelasi timp confort total si protectie sporita.
- Top Tether, acesta fiind al treilea punct de prindere in masina de plafon/podea, pentru prevenirea rotirii scaunului in caz de impact.
Confort:
- ajustarea pe inaltime a hamului si tetierei in mod automat. Sistem patentat Jane.
- sistem de circulare a aerului pentru a evita pe cat posibil transpirarea copilului in timpul utilizaii scaunului.
Materialele din care este realizat scaunul auto:
- husa este lavabila la maxim 30 grade C, putand fi usor scoasa de pe scaun.
- caracteristicile husei din material textil: anti-transpiratie (breathable).
- baza este realizata din material plastic bine finisat, pentru a evita distrugerea husei masinii.
Premii si distinctii internationale Ultimax Isofix:
- Eurotest (best in test), practical parenting, bacra, made for mums, Stiftung Warentest (gut), ADAC (gut), ÖAMTC, RACE, RACC
Perioada de utilizare:
- grupa 1 (greutatea 9 – 18 kg sau de la aproximativ 9 luni pana la 4 ani)
Detalii tehnice Exo Isofix:
- garantie: 2 ani
- ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare aplicata pe scaun.

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scaun auto copii cu isofix JANE EXO

Scaun auto copii cu isofix JANE EXO

Scaunul auto Exo cu sistem Isofix este un scaun revolutionar fiind primul scaun auto pentru copii din lume prevazut cu un sistem Isofix care reduce forta G in caz de impact. Acest lucru se datoreaza revolutionarului sistem pneumatic de abosortie al socului in caz de impact, fiind capabil sa reduca forta unei lovituri cu pana la 8G, in comparatie cu scaunele conventionale.

Scrieţi o recenzie

30 produse din aceeași categorie: