Scaune auto 15-36Kg 

Sunt 42 produse.

Scaunele de masina pentru grupa 2-3 ofera copilului confort si siguranta in timpul calatoriei. Puteti alege dintr-o gama extrem de variata de modele si culori. 

Scaune auto 15-36Kg
per pagină
Sunt 1 - 20 din 42 produse
 • Noul model Monza Nova 2 Seatfix combină tehnologia si siguranta cu confortul inegalabil, specifice scaunelor auto Recaro, iar testele de siguranta sunt cele care argumenteaza constant aceasta afirmatie.

  Noul model Monza Nova 2 Seatfix combină tehnologia si siguranta cu...

 • Innovativul scaun auto Solution Q 2 Fix vine cu imbunatatiri la sistemele de reglare, astfel incat sa devina din ce in ce mai facila utilizarea acestui scaun auto. 

  Innovativul scaun auto Solution Q 2 Fix vine cu imbunatatiri la...

 • Scaunul auto pentru copii Solution Q 2 Fix Plus se caracterizeaza prin materiale cu aspect exclusiv usor dur, foarte durabile si cu un efect oblic al tesaturii, in forma denim.

  Scaunul auto pentru copii Solution Q 2 Fix Plus se caracterizeaza...

 • Innovativul scaun auto Solution Q-fix combina multi ani de experienta ai scaunului de succes din gama Solution X care face parte din Grupa 2/3, cu cele mai noi descoperiri in domeniul materialelor si cercetarilor legate de siguranta auto.

  Innovativul scaun auto Solution Q-fix combina multi ani de...

 • Noul scaun auto Jane Monte Carlo R1 cu sistem Isofix este imbunatatit fata de versiunile anterioare, partile laterale ale scaunului oferind protectie maxima ca urmare a imbunatatirii sistemului de absortie al socului in caz de impact, precum si al imbunatatirii sistemului de ghidare al centurilor de siguranta.

  Noul scaun auto Jane Monte Carlo R1 cu sistem Isofix este...

 • Scaunul auto Monte Carlo pentru grupa 2, 3 (15- 36 kg), este destinat sa se adapteze copilului Dvs in fiecare din fazele sale de crestere multumita sistemului integral de ajustare. Se adapteaza pe inaltime si pe latime oferind in acelasi timp protectie maxima in caz de impact.

  Scaunul auto Monte Carlo pentru grupa 2, 3 (15- 36 kg), este...

 • Inaltatorul Cubox este solutia ideala pentru transportul copilului dvs. Designul inteligent intruneste nevoile parintilor pentru a depozita cu usurinta scaunul auto , precum si siguranta pentru copilul lor, oferind protectie la nivelul capului, umerilor si spatelui. 

  Inaltatorul Cubox este solutia ideala pentru transportul copilului...

 • Sistemul isofix al scaunului auto pentru copii Solution M-fix ofera stabilitate si siguranta sporita. In calitate de membru al seriei de succes Solution, noul scaun auto Solution M-fix promoveaza sistemele patentate privind siguranta, confortul innovativ si functionalitatea excelenta.

  Sistemul isofix al scaunului auto pentru copii Solution M-fix ofera...

 • In calitate de membru al seriei de succes Solution, noul scaun auto Solution M promoveaza sistemele patentate privind siguranta, confortul innovativ si functionalitatea excelenta. Cel mai important element in cadrul conceptului privind siguranta scaunelor din seria Solution, il reprezinta sistemul patentat CYBEX de ajustare pe adancime a tetierei.

  In calitate de membru al seriei de succes Solution, noul scaun auto...

 • Pallas M Fix cu sistem Isofix este cel mai nou membru al familiei de scaune auto Pallas, de nenumarate ori castigatoare in teste, Pallas M-fix creste impreuna cu copilul si in acelasi timp ofera siguranta excelenta timp de minim 11 ani. Forma ergonomica imbunatatita si sisteme de ajustare eficient imbunatatite, astfel s-ar caracteriza noul scaun auto...

  Pallas M Fix cu sistem Isofix este cel mai nou membru al familiei...

 • Scaun auto Monza Nova Setafix - calitate, design si inovatie...acum ofera si protectie suplimentara. La testele ADAC din toamna 2013, a obtinut calificativul "Gut".

  Scaun auto Monza Nova Setafix - calitate, design si inovatie...acum...

 • Sistemul avansat de protectie laterala ( ASP ), cu componentele de absorbtie a energiei de impact, protectiile laterale, ample, pentru cap si abdomen, precum si tetiera confortabila si reglabila pe dimensiune, asigura protectia copilului in interiorul autovehiculului. 

  Sistemul avansat de protectie laterala ( ASP ), cu componentele de...

 • Acest scaun ofera copilului protectie, datorita elementelor de absorbtie a energiei de impact si confort maxim, prin intermediul sistemului de ventilatie exclusiv, asigurand un climat optim in timpul utilizarii. Tetierele se pot ajusta la nivelul dorit(pe inaltime), asigurand o pozitie de dormit sigura pentru copil.

  Acest scaun ofera copilului protectie, datorita elementelor de...

 • Acest scaun ofera copilului protectie, datorita elementelor de absorbtie a energiei de impact si confort maxim, prin intermediul sistemului de ventilatie exclusiv, asigurand un climat optim in timpul utilizarii. Tetierele se pot ajusta la nivelul dorit(pe inaltime), asigurand o pozitie de dormit sigura pentru copil.

  Acest scaun ofera copilului protectie, datorita elementelor de...

 • Acest scaun ofera copilului protectie, datorita elementelor de absorbtie a energiei de impact si confort maxim, prin intermediul sistemului de ventilatie exclusiv, asigurand un climat optim in timpul utilizarii. Tetierele se pot ajusta la nivelul dorit(pe inaltime), asigurand o pozitie de dormit sigura pentru copil.

  Acest scaun ofera copilului protectie, datorita elementelor de...

 • Modelul My Seat CL ofera copiilor, de la aproximativ 3, la 12 ani, cel mai confortabil mod de a calatori intr-un scaun auto, datorita celor 3 pozitii de ajustare a spatarului si a fantelor de ventilatie, ce reduc considerabil supraincalzirea copilului in scaunul auto.

  Modelul My Seat CL ofera copiilor, de la aproximativ 3, la 12 ani,...

 • Modelul Milano ofera copiilor, de la aproximativ 3, la 12 ani, cel mai confortabil mod de a calatori intr-un scaun auto, datorita celor 3 pozitii de ajustare a spatarului si a fantelor de ventilatie, ce reduc considerabil supraincalzirea copilului in scaunul auto.

  Modelul Milano ofera copiilor, de la aproximativ 3, la 12 ani, cel...

 • Modelul Milano ofera copiilor, de la aproximativ 3 la 12 ani, cel mai confortabil mod de a calatori intr-un scaun auto, datorita celor 3 pozitii de ajustare a spatarului si a fantelor de ventilatie, ce reduc considerabil supraincalzirea copilului in scaunul auto.

  Modelul Milano ofera copiilor, de la aproximativ 3 la 12 ani, cel...

Sunt 1 - 20 din 42 produse