Tehnico-medicale 

Sunt 82 produse.

Ce mancam, cum ne miscam si mai ales ce trebuie sa cuprinda trusoul unei proaspete mamici.

Tehnico-medicale
per pagină
Sunt 1 - 20 din 82 produse
 • Centură elastică postoperatorie AIR este destinată susținerii musculaturii abdominale după intervenţii chirurgicale, traumatisme, ptoza renală și operații în zona renală, cât și pentru lăuze în perioada imediat următoare nașterii, prin cezariană sau naturală, pentru refacerea tonusului muscular abdominal și reducerea circumferinței taliei.

  Centură elastică postoperatorie AIR este destinată susținerii...

 • Centură medicală elastică (lombostat), pentru fixarea regiunii lombare, cu inserţii semirigide şi benzi tensionabile este destinată fixării regiunii lombare în cazul deplasării discurilor intervertebrale şi a instabilităţii coloanei vertebrale.

  Centură medicală elastică (lombostat), pentru fixarea regiunii...

 • Sistem pentru aerosolterapie cu compresor.

  Sistem pentru aerosolterapie cu compresor.

 • Tensiometru profesional complex.

  Tensiometru profesional complex.

 • Calmeaza mameloanele sensibile si pielea uscata. Produs hipoalergenic, natural, pur, fara aditivi si conservanti. Ingrijire naturala pentru mamelon si piele.

  Calmeaza mameloanele sensibile si pielea uscata. Produs...

 • Calmeaza mameloanele sensibile si pielea uscata. Produs hipoalergenic, natural, pur, fara aditivi si conservanti. Ingrijire naturala pentru mamelon si piele.

  Calmeaza mameloanele sensibile si pielea uscata. Produs...

 • Centura elastica fixare cu insertii rigide este destinata fixarii elastice in cazul deplasarii discurilor intervertebrale si a instabilitatii coloanei vertebrale in zona lombara.

  Centura elastica fixare cu insertii rigide este destinata fixarii...

 • Centura medicala elastica (lombostat) pentru fixarea regiunii lombare, cu insertii semirigide si benzi tensionabile este destinata fixarii regiunii lombare in cazul deplasarii discurilor intervertebrale si a instabilitatii coloanei vertebrale

  Centura medicala elastica (lombostat) pentru fixarea regiunii...

 • Pastreaza intimitatea unica cu bebelusul tau. Cu SNS bebelusii pot fi hraniti la san si in acelasi timp pot primi un aport alimentar suplimentar. 

  Pastreaza intimitatea unica cu bebelusul tau. Cu SNS bebelusii pot...

 • Medela Corectoare pentru mamelon recomandate pentru formarea mameloanelor plate sau inversate in vederea alaptarii.

  Medela Corectoare pentru mamelon recomandate pentru formarea...

 • Medela Tampoane antiscurgere pentru san, de unica folosinta va asigura comfort si protectie contra umiditatii. Tampoane pentru san superabsorbante pentru scurgerile de lapte.  

  Medela Tampoane antiscurgere pentru san, de unica folosinta va...

 • Centura elastica de sustinere gravide GERDA este special conceputa pentru scaderea tensiunii din regiunea lombara si sustinerea abdomenului in timpul sarcinii. 

  Centura elastica de sustinere gravide GERDA este special conceputa...

 • Chilotul elastic postnatal ALISA, este destinat femeilor pentru sustinerea muschilor drepti abdominali si refacerea tonusului muscular dupa nastere, in perioada de reabilitare dupa diferite traumatisme si interventii chirurgicale in regiunea abdomenului. 

  Chilotul elastic postnatal ALISA, este destinat femeilor pentru...

 • Ciorapi ¾ cu varf grad Profilactic de compresie, cod 0401 (sub 18mm Hg), sunt proiectati pentru prevenirea, reabilitarea, si tratamentul insuficientei venoase cronice, sindromului "picioare grele" si edemelor. 

  Ciorapi ¾ cu varf grad Profilactic de compresie, cod 0401 (sub 18mm...

 • Ciorapi ¾ cu varf grad II Curativ de compresie (23-32mm Hg) sunt proiectati pentru tratamentul dilatarilor varicoase venoase de gradul II, pe perioada sarcinii, persoane supraponderale, simptomul de "picioare grele", edeme.

  Ciorapi ¾ cu varf grad II Curativ de compresie (23-32mm Hg) sunt...

 • Ciorapi ¾ cu varf grad I de compresie, curativ-profilactic, sunt proiectati pentru tratamentul si profilaxia dilatarilor varicoase venoase de gradul I, pe perioada sarcinii, persoane supraponderale, simptomul de "picioare grele", edeme.

  Ciorapi ¾ cu varf grad I de compresie, curativ-profilactic, sunt...

 • Centura elastica pentru hernie ombilicala, cu pernita detasabila, este recomandata pentru tratamentul conservativ al herniei ombilicale, postoperatorii, paraombilicale, herniilor liniei albe abdominale si prevenirea recurentei post-hernioplastie.

  Centura elastica pentru hernie ombilicala, cu pernita detasabila,...

 • Centura elastica postoperatorie este destinata sustinerii musculaturii abdominale dupa traumatisme, ptoza renala si operatii in zona rinichilor, cat si pentru femei in perioada imediat urmatoare nasterii pentru refacerea tonusului muscular abdominal.

  Centura elastica postoperatorie este destinata sustinerii...

 • Tensiometru profesional complet automat!

  Tensiometru profesional complet automat!

 • Lotiune protectoare anti-tantari si insecte Baby Anthyllis ECO BIO cu ulei de andiroba si muscata.

  Lotiune protectoare anti-tantari si insecte Baby Anthyllis ECO BIO...

Sunt 1 - 20 din 82 produse